Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

featured Hotspots Utrecht

Brunchen in stijl bij Ted’s in Utrecht

juli 31, 2019
Ted's Utrecht

Vroeger vond ik Utrecht helemaal niet zo bijzonder, maar tegenwoordig zeg ik volmondig ja als iemand vraagt of we een dagje naar deze stad gaan. Dat heeft alles te maken met de hoeveelheid leuke hotspots die er de laatste tijd bij zijn gekomen. Een van die toffe plekken is Ted’s Utrecht. Hier kun je de hele dag door brunchen als een koning(in). Laat brunch nou net mijn favoriet zijn.

Als je niet zou weten waar Ted’s zit, zou je er in eerste instantie waarschijnlijk voorbij lopen. Deze hotspot zit namelijk verstopt achter een piepklein deurtje. Gelukkig lees je mijn blog en wandel je binnen, want het is hier ontzettend gezellig. Door de kleine ruimte en de blauwe velvet banken voelt Ted’s aan als een huiskamer. Wel een hele chique, met marmeren tafels en neonverlichting met de tekst ‘Bonjour mon amour’ aan de muur. ‘s Zomers kun je ook in de binnentuin zitten, maar daar was het toen ik er was helaas nog wat te koud voor.

Rebels

De kaart van Ted’s is een feestje met veel humoristische teksten. Mijn favoriete quotes: “We won’t look at you as we do at our uncle Jerry if you order your first cocktail or glass of champagne before 10:00 AM. Don’t forget that alcohol helps to remove the stress, the bra, the panties and many other problems. Just kidding, drink responsible!” en “We love you and your little sprouts BUT please keep in mind that our job can be dangerous! Especially when we are walking around with hot coffees, teas and sharp knifes. Unattended children will be sold to the circus.” Ted’s is een beetje rebels en daar houd ik wel van.

Eggcelent choice
Ted's Utrecht

Dat is niet het enige leuke aan het menu, je hebt veel keus en daardoor staat er voor ieder wat wils op. Ze hebben er pancakes, zoete gerechten, sandwiches, salades en nog veel meer. Ik vind dat eieren en brunch onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en dus ga ik voor een eggs any style. Deze optie is echt geweldig: je kiest zelf je eiergerecht met eventuele sides. Ik hoef niet lang na te denken en ga voor een versie met avocado, want dat is mijn favoriete combinatie.

Bij mijn toast bestel ik een kopje jasmijnthee. Laat dat ‘je’ eigenlijk maar weg, want bij Ted’s krijg je een fijne, grote mok met loose leaf thee. Zo zie ik het graag. Jouw warme drank wordt geserveerd met heerlijke, smeuïge brownie en ook dat levert deze Utrechtse hotspot bonuspunten op.

Good food bij Ted’s Utrecht

Dan het eten. Het ziet er super smakelijk uit en zo smaakt het ook. Mijn eggs any style bestaat uit twee perfect gepocheerde eieren en lekker veel avocado. Je moet ze wel zelf even over de toasts verdelen, want je krijgt er dus eentje met ei en eentje met avocado. Van mij had het direct bij elkaar gemogen, maar het is natuurlijk prima om het zelf even te doen. Goed om te weten: je kunt de eggs any style ook bestellen op zuurdesembrood of op een croissant, maar ik vind deze knapperige toast het allerlekkerst.

Brunch it, baby.

Ted’s is een heerlijke, cozy hotspot voor iedereen die het liefst de hele dag door geniet van brunchgerechten. Alle menu items zijn de hele dag door te bestellen, dus als je om 16:00 nog zin hebt in pancakes kan dat gewoon. Ik vind het vooral een leuke locatie om rond een uurtje of 10 de ochtend goed te beginnen. Waarom? Simpel, als je hier bent geweest, ben je de rest van de dag niet chagrijnig te krijgen.

Ted’s Utrecht, Lichte Gaard 8.

Op zoek naar meer leuke hotspots in Amsterdam? Je vindt ze in het hotspotoverzicht. Altijd als eerste op de hoogte zijn van de door mij ontdekte adresjes? Volg mij dan op Instagram.

    Leave a Reply