Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Enschede Test

3x Mijn Thuisbezorgd favorieten in Enschede

januari 28, 2018
Favoriete Thuisbezorgd restaurants in Enschede

Als drukke student vind ik Thuisbezorgd dus echt een uitkomst (nee, ik word helaas niet betaald om dit te schrijven). Sterker nog, op sommige dagen is de bezorger de enige persoon die ik voor mijn deur wil zien. Inmiddels heb ik flink wat bezorgrestaurants uitgeprobeerd, variërend van fantastisch tot goor met een randje smerig. Vandaag deel ik mijn Thuisbezorgd pareltjes met je, zodat die laatste categorie jou bespaard blijft.

3. Masada

Soms maak ik mijn pizza zelf, maar als ik het daar te druk voor heb bestel ik bij Masada. Daar hebben ze namelijk de lekkerste pizza calzone van Enschede. De smaak is goed en je krijgt een echte goedgevulde pizza. Ook fijn: bij Masada hebben ze dus echt van alles, dus ook kapsalons burgers en mixed grills. Ideaal als je met een groep vrienden gaat bestellen en iedereen iets anders wil eten.

2. Fusion Wok

Het Thuisbezorgd restaurant dat ik het meeste heb gesponsord is sowieso Fusion Wok. Dat heeft meerdere redenen: a) ik ben gek op Chinees en b) je krijgt hier enorm veel lekkers voor weinig geld (lees: ik kan een week eten van een bestelling). Bij Fusion Wok kun je een combi menu bestellen voor €13,80. Voor dat geld kun je drie gerechten kiezen en een bijgerecht naar keuze. Loempia’s erbij en je hebt een topavond. Tip: bestel de kip balisaus. Dat is by far mijn favoriet.

1. Blue Sakura

Dit is een opvallende, want ik gruwel bij de gedachte aan rauwe vis en Blue Sakura is dus een sushirestaurant. Toch bestel ik hier het liefste. De reden? Ze hebben geweldige warm dishes: van yakitori tot pikante garnalen en van gyoza tot biefstuk in pepersaus. Vooral die laatste vind ik echt heerlijk, maar eigenlijk is alles goed op smaak. Van de bakbanaan als toetje krijg je ook geen spijt trouwens.

Wat is jouw favoriete Thuisbezorgd restaurant? Laat het me weten!

    Leave a Reply