Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Review

Mijn ervaring met de Tastea Picture Perfect thee & theebeker

augustus 31, 2018
picture perfect tastea theebeker

Thee drinken is al zo lang als ik mij kan herinneren een onderdeel van mijn dag. Zodra ik uit school kwam, zat mijn moeder klaar met een kop thee. Sindsdien associeer ik de warme drank met rust na een lange dag. Inmiddels ben ik afgestudeerd en ik werk veel. Daardoor zijn deze rustmomenten nog belangrijker geworden dan eerst. Ik was dan ook super enthousiast toen ik hoorde dat ik de Picture Perfect thee en theebeker van Tastea mocht testen. Vandaag vertel ik je alles over mijn ervaring.

Tastea theebeker: een musthave voor iedere theelover

Sinds een paar jaar gebruik ik veel liever losse thee dan theezakjes. Het enige probleem? Je kunt het zo lastig meenemen. Daar heeft Tastea iets op bedacht. Een dubbelwandige beker (blijft je drankje zelfs een hele treinreis warm door) met een filter. Je doet wat van je lievelingsblend in de beker, giet er kokend water bij, laat je drankje even een beetje afkoelen en je bent good to go. Inmiddels is de theebeker van Tastea dan ook uitgegroeid tot mijn favoriet.  Een theebal of zakjes voor losse thee zijn door de beker namelijk overbodig. Ideaal! Stiekem gebruik ik hem door dit gemak ook thuis in plaats van een mok.

Wat ik ook heel handig vind, is de bodem van de beker. Die kun je losdraaien en hier is ruimte om wat extra van jouw lievelingsblend mee te nemen. Zeg maar bye bye tegen de vieze theezakjes die ze op je werk of school hebben!

picture perfect tastea theebeker

Picture Perfect thee

Naast de theebeker, heb ik ook de Picture Perfect thee van Tastea getest. Ik koos hiervoor omdat mijn huid, haar en nagels wel een boost konden gebruiken na mijn vakantie (zout water, zon, lange busreis, niet echt bevorderlijk). Deze blend bestaat uit groene– en zwarte theelemongrass, hele stukjes framboospassievrucht en bamboebladeren.  Hierdoor is het een erg lekkere en fruitige thee, die ook nog eens bijdraagt aan hoe je eruit ziet op je Instaplaatjes. Een win-win situatie dus! Ik gebruik de thee nu iets meer dan een week en mijn huid lijkt inderdaad wat rustiger te zijn. Of mijn haar en nagels er ook echt op vooruitgaan durf ik nu nog niet te zeggen, maar daar kom ik later zeker nog op terug. Ik blijf de thee in ieder geval gebruiken!

Wil jij ook de fantastische producten van Tastea proberen? Dat kan! Je scoort jouw favoriete theeblend of zo’n te gekke beker nu met 10% korting. Gebruik de code TASTEA5 bij het afrekenen. Het aanbod vind je op Tastea.eu.

    Leave a Reply