Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Airbnb featured Reizen

Overnachten in een tiny house in Schoonhoven via Airbnb

augustus 4, 2019
Surfhouse Schoonhoven: tiny house huren via airbnb

Een tiny house huren via Airbnb: het stond al een tijdje bovenaan mijn wishlist. Steeds kwam het er niet van, maar toen besloot mijn opdrachtgever Nikki een superleuke workation te organiseren bij het surfhouse in Schoonhoven. Aangezien ik super veel vragen kreeg via Instagram over deze leuke Airbnb, besloot ik er toch maar eens een blog over te schrijven en de foto’s te delen. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder.

Het tiny house in Schoonhoven staat op Camping Jachthaven ‘t Wilgerak. Ze hebben twee verschillende huisjes hier: een blauwe en een gele. Nikki had het gele huisje uitgekozen, want die had de leukste inrichting. Van tevoren kregen we al foto’s doorgestuurd, maar in het echt was het nog veel leuker. Aan alle details was gedacht en het voelt echt alsof je aan het strand in Califonië zit. Als het mooi weer is, kun je hier ook lekker zwemmen in de Lek. Deze leuke Airbnb in Nederland beschikt trouwens over vier slaapplekken en een eigen toilet. Je kunt douchen op de camping, dit kost je 50 cent.

Surfhouse Schoonhoven: tiny house huren via airbnb

Let’s get to work

Ik vind het altijd super fijn om buitenshuis te werken. Een nieuwe omgeving zorgt bij mij altijd voor een frisse dosis inspiratie. Het surfhouse is hierop geen uitzondering, want deze leuke Airbnb is lekker licht en omdat je de natuur om je heen hebt, kom je makkelijker in een flow. Enige nadeel: ze hebben hier geen wifi. Gelukkig is de oplossing simpel: als je hier wilt werken, moet je even wat extra gb’s kopen en van je telefoon een hotspot maken. Voor fotografen is dit huisje ook een droom. Wij ontdekten onder het bankje een fantastische hangstoel. Die zat niet alleen heerlijk, maar is ook een geweldige toevoeging voor je Instagramfeed.

Uitgerust wakker worden

Slapen doe je hier heerlijk, je hoort werkelijk helemaal niets en wordt uitgerust wakker. Nikki had boodschappen gedaan, dus we beginnen de dag met een lekker ontbijt. Het kleine keukentje beschikt over voldoende keukengerei, dus je kunt ‘s morgens lekker een eitje bakken. Wel even je eigen zout en peper nemen als je dit tiny house gaat huren via Airbnb, want dat is niet aanwezig.

Tiny house in Schoonhoven huren via Airbnb: doen!

Het surfhouse in Schoonhoven was mijn eerste kennismaking met Airbnb, maar ik vond het echt een aanrader. Vooral omdat het hier lijkt alsof je weken in het buitenland bent geweest, terwijl je één nachtje elders in eigen land hebt geslapen. Mocht je nog twijfelen: gewoon doen, het is een superfijn plekje om te zijn en je komt helemaal opgeladen weer thuis.

Ga je voor het eerst boeken via Airbnb? Als je je via deze link aanmeldt krijg jij €34 korting op je eerste reis met Airbnb en ik €15 reistegoed. Zo helpen we elkaar en kan ik meer leuke huisjes voor je uittesten!

Heb jij wel eens een leuke Airbnb gehuurd in Nederland? Laat het me weten door een reactie achter te laten of stuur mij een bericht op Instagram.

Surfhouse Schoonhoven: tiny house huren via airbnb

 

Surfhouse Schoonhoven: tiny house huren via airbnb

Surfhouse Schoonhoven: tiny house huren via airbnb

Surfhouse Schoonhoven: tiny house huren via airbnb

    Leave a Reply