Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

featured Personal

The Salad Junkie goes…Bali!

februari 16, 2020

Nee ik ga niet emigreren (wie weet ooit ;)), maar ik ga wél een langgekoesterde droom uit laten komen. Van half tot eind april ga ik 2,5 week naar het eiland waar ik al jaren over droom: Bali. Ik ben er mega enthousiast over en daarom ga ik jullie wat meer vertellen over wat ik tijdens reis ga doen en waarom juist nu.

Toen ik in oktober verhuisde naar Nijmegen, heb ik voor mezelf een aantal doelen gesteld. Een nieuwe start vraagt ten slotte om nieuwe plannen. Om te voorkomen dat het plannen zouden blijven, schreef ik ze op. De rest hou ik nog even voor mezelf, maar ik kan je wel dit vertellen: binnen vijf jaar wil ik naar Mexico, Costa Rica, Albanië en Bali geweest zijn.

Bali is de bestemming waar ik al het langst heen wil en bovendien is dit het ultieme cadeau aan mezelf om een pittig, maar enorm leerzaam jaar af te sluiten met iets heel moois. Het lijkt me zo’n fijne bohemian bestemming en dat past helemaal bij mij.

Toch ging het boeken nog niet vanzelf. Natuurlijk is het een hoop geld en ik wil er nog niet aan denken dat ik met mijn vliegangst zo lang opgesloten zit in het terrording want normale mensen een vliegtuig noemen. Maar hey, het is voor een goed doel: witte stranden, de mooiste smoothiebowls en eindelijk een keer op zo’n schommel met een prachtig uitzicht. Voor dat laatste heb ik natuurlijk speciaal zo’n flowy jurk gehaald, want zo extra ben ik wel.

Wat ga ik doen op Bali?

Ik ga met een groepsreis naar dit mooie eiland. Het voor mij de eerste keer dat ik naar Azië ga, dus helemaal alleen reizen voelde als een te grote stap in dit geval. Bovendien vind ik groepsreizen super leuk. We hebben al een groepsapp en de sfeer is nu al super goed.

Ook is het fijn dat alles al geregeld is en dat je niet steeds bezig hoeft te zijn met de volgende plek en hoe je daar komt. Misschien bevalt het me wel zo goed dat ik volgend jaar wel alleen ga, who knows! We hebben redelijk wat vrije tijd, maar er zijn ook al activiteiten voor ons geregeld. Een greep uit de fantastische dingen die we gaan doen:

 • Tempels bezoeken
 • Fietstocht langs de rijstvelden & koffie en thee proeverij
 • DE SCHOMMEL
 • Sunrise vulkaanbeklimming  van de Batur
 • Snorkelen
 • Tentovernachting in Bali National Park
 • DE SCHOMMEL
 • Een dolfijnentocht
 • Surfen
 • Had ik al verteld dat we ook naar DE SCHOMMEL gaan?

Je begrijpt, ik kan niet wachten en hou jullie natuurlijk op Instagram op de hoogte van mijn reis. Vergeet me dus niet te volgen op @thesaladjunkienl (#schaamtelozezelfpromotie :))

  Leave a Reply