Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

featured Personal

Roomtour

februari 21, 2020
Roomtour

Nu ik zo mega blij ben met mijn huisje, leek het me leuk om mijn kamer eens wat uitgebreider te laten zien op mijn blog. Wijzigingen voorbehouden, want ik vind weinig leuker dan op een weekenddag lekker rommelen in huis en een beetje schuiven met decoraties in mijn eigen 13 m2. 

Ik woon dus sinds oktober in dit huis in Nijmegen, samen met een huisgenootje. Dat betekent dat ik eigenlijk alleen mijn slaapkamer écht mijn eigen kon maken. Mijn oude huis in Enschede had een industriële stijl, maar dat vele zwart en strakke design voelde een beetje afstandelijk. Toen ik ging verhuizen, heb ik dan ook bijna alles verkocht: op mijn loveseat (die staat nu in de woonkamer en zal ik nooit weg doen) en bed na. Zelfs mijn dekbedovertrekken en oude bloempotten zijn de deur uit gegaan.

Sinds ik een keer lunchte bij Bam Boa, was ik verliefd op bohemian inrichtingen. Voor mijn nieuwe huis koos ik dan ook zonder te twijfelen voor deze stijl: veel wit, beige, goud en een beetje zwart. Ook wilde ik graag producten van rotan/bamboe opnemen in mijn interieur, zoals bijvoorbeeld het maantje.

Ook ben ik enorm blij met deze twee spiegels. Ze zijn van Xenos en die zonspiegel hangt stiekem pas sinds een week. Zelf een spijker voor in de muur geslagen, helemaal trots natuurlijk.

Het plankje liet degene die voor mij in mijn kamer zat op mijn verzoek hangen. Ik vond het zo leuk staan. De print die je hierop ziet staan heb ik speciaal laten maken. Het is een persoonlijke birth chart die de hemel en de planeetstanden laat zien op het moment dat ik geboren werd. Ik kreeg deze digitaal en heb hem vervolgens met goudfolie laten afdrukken. Zo blij mee, het geeft echt een persoonlijk tintje aan mijn kamer. De grijze bloempotten uit mijn oude huis heb ik met liefde ingeruild voor deze rotan exemplaren van Ikea.

Ik moest er een flinke tijd over nadenken, maar oh wat ben ik blij met deze marmeren tafels van de Zara Home. Goedkoop waren ze absoluut niet, maar ze zijn misschien wel mijn favoriete items van mijn kamer. Ook hier heb ik een plant neergezet en dit leuke rotan nachtlampje. Die komt van Ikea. Vaak staan er ook wat kaarsjes op, ik vind het heerlijk om die te branden voor ik ga slapen.

We schuiven een klein stukje op naar links. Hier eet ik meestal en het is ook de plek waar ik mijn blogs schrijf. Aan de linkerkant zie je hoe het er nu uit ziet, rechts is een wat oudere detailfoto zodat je de planet print beter kunt zien. Deze is gemaakt door dezelfde persoon die ook mijn birth chart heeft gemaakt. Dit zijn je persoonlijke planeten. Naast dat ik het gewoon super mooie illustraties vind, zorgt het terugkerende thema ook voor eenheid.

De bartafel vond ik super handig omdat het tegelijkertijd ook een soort kastje is. Ik heb hier mijn Alice in Wonderland theeblikken en voorraadpotten in gezet. Hij komt van Groupon (ja, echt!). De rotan barkrukken kocht ik bij Gigameubel en het vachtkleedje dat op de ene stoel ligt bij Kwantum. Ook heb ik kerstlampjes rond mijn tafel gedaan, dat zorgt gelijk voor sfeer als ik ze aanzet.

Op de tafel heb ik een paar dingen gezet waar ik super blij van word en die ik graag in het zicht wil zetten. Linksvoor staat een soort glazen lampje waarin je een waxinelichtje kan branden. Die kreeg ik ooit van mijn ouders voor mijn allereerste kamer en ik vind hem nog steeds zo leuk. Daarnaast heb ik altijd de nieuwste foodies en Lonely Planet liggen. Natuurlijk mag foodies bovenop, want ik ben super blij en trots dat ik daar werk. Dit herinnert me daar altijd aan. Daarachter staat het theeservies wat ik van mijn moeder kreeg voor Valentijnsdag. Het staat echt zo leuk bij de rest en ik ben er mega blij mee.

Als laatste heb ik altijd wel kaarsen in huis. Die helpen me altijd om te relaxen. Ook vond ik dat pampasgras niet mocht ontbreken. Deze pluimen zijn niet alleen leuk om te zien, ze hebben zelfs geen water nodig. Perfect voor mij dus, haha.

Dan hebben we de meest interessante hoekjes wel gehad haha. Dit is de andere kant. Links heb ik nog een inbouwkast en een boekenkast staan en aan de rechterkant een eenvoudige kast voor mijn servies. De deurspiegel heb ik pas net (ZELF OPGEHANGEN!!), maar is nu al een aanwinst. Ik vind het toch wel prettig om er eentje op mijn kamer te hebben. Aan het haakje hangt mijn superleuke bohemian tasje. Zonde om die weg te stoppen in een kast. Daarover gesproken, mocht je nu denken: ‘Waar is je kleding dan?’ We delen een kamer waarin we onze kleding hebben staan. Super fijn dat ik daar dus op mijn eigen kamer geen ruimte aan kwijt ben.

Dit was mijn 13m2 alweer! Hopelijk vonden jullie het leuk om mijn kamer wat uitgebreider in beeld te zien :). 

  • Reply
    Suzanne
    februari 27, 2020 at 4:53 pm

    Wat een mooi en knus plekje voor jezelf. Heel leuk ingericht!

Leave a Reply