Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Personal

My month in pictures: maart

april 1, 2018
Maandoverzicht maart - The Salad Junkie

Ik kreeg van een aantal lezers te horen, dat ze het leuk zouden vinden om wat meer persoonlijke artikelen te zien op The Salad Junkie. Daarom hier mijn eerste maandoverzicht! Voor mijn gevoel duurden januari en februari een eeuwigheid, maar maart vloog voorbij door alle leuke dingen. Zo ging ik een weekendje weg, bracht ik weer eens een bezoekje aan de kapper en ontdekte ik weer veel toffe hotspots.

Maandoverzicht maart - The Salad Junkie

Begin deze maand was het KOUD en als ik ergens niets mee heb, is het kou. Gelukkig had ik deze heerlijke warme trui van H&M in mijn kast hangen. Ik vind truien normaal niet zo leuk staan bij mezelf, maar toen ik deze destijds paste was ik gelijk fan. Geen moment spijt gehad van deze aankoop..

Niet alleen ik had last van de kou, ook de NS. In die vijf jaar dat ik in Enschede studeer, heb ik nog nooit mijn ouders hoeven vragen of ze me op konden halen. Tot nu. De bovenleiding tussen Deventer en Amersfoort was defect en dus moest ik via Arnhem. Eenmaal in Arnhem werd omgeroepen dat er een wisselstoring was bij Utrecht. Lang verhaal kort, ik kon geen kant meer op en ben maar bij de Starbucks gaan zitten met een Red Apple Rooibos latte tot mijn lieve moeder mij op kwam halen. Zelden zo blij geweest om thuis te zijn.

Maandoverzicht maart - The Salad Junkie

Gelukkig was het een week later al iets warmer en tijd voor het eerste ijsje van het jaar. Natuurlijk van mijn favoriete ijssalon Van Der Poel in Enschede. Ik nam de smaken lemon cookie & cream en monchou. Mijn favoriete smaak tripple cherry hadden ze helaas niet.

Dat weekend vond ik het ook weer eens tijd voor de kapper, want ik was een flinke tijd niet geweest. Ik liet mijn balayage bijwerken en de puntjes bijknippen. Uiteindelijk zat ik bijna vier uur in de stoel, maar dat vind ik nooit zo erg. Het is altijd gezellig bij de kapper en ik ben weer enorm blij met het resultaat. Zo fijn als een kapper precies weet wat je wilt!

Maandoverzicht maart - The Salad Junkie

Dit was ook de maand dat de sociëteit van een van de studieverenigingen tien jaar werd. Ter ere daarvan werd een feest georganiseerd met tien verschillende thema’s, waaronder Cucina Italia. Voor €6 kon je pasta’s komen eten, waardoor ik iets in de categorie Julia’s pasta had verwacht. Niets bleek minder waar, want de eigenaar van NOVI kwam live drie verschillende pasta’s (pesto, zeevruchten en carbonara) bereiden die onwijs lekker waren. Binnenkort vertel ik je meer over NOVI, dus stay tuned!

13 Maart stond rood omcirkeld in mijn agenda, want dat was de dag dat de nieuwe Fantastic Beasts trailer uitkwam. Ik ben al vanaf mijn jeugd groot fan van Harry Potter en de eerste Fantastic Beasts heb ik ook al een keer of zes gezien. De eerste beelden van de tweede film zijn veelbelovend en ik kan echt niet wachten tot de film in de bioscoop draait.

Een film die wel al beschikbaar is op Netflix (shoutout naar mijn lieve vriendinnetje Bo, wiens Netflixaccount ik mag gebruiken <3) en die je als de wiedeweerga moet gaan kijken? Newness. Eindelijk eens een realistische film over daten anno nu. Popcorn erbij en je bent helemaal compleet.

Omdat ik op mezelf woon, zie ik mijn ouders  en ook mijn hondjes niet elke week. Heerlijk vind ik het dan om even met ze op de bank te zitten. Ze zijn altijd zo blij als ik thuis ben, zo lief!

Maandoverzicht maart - The Salad Junkie

Deze maand bestond echt uit etentjes zie ik nu… Dit was wel een heel speciaal etentje, want ik ging eindelijk weer eens bijkletsen met een van mijn beste vrienden van de middelbare school. Zo leuk om hem weer te spreken! We zijn heerlijk pizza gaan eten bij De Pizzabakkers in Haarlem. Een echte aanrader als je het mij vraagt.

Het hoogtepunt van deze maand was absoluut het ledenweekend met studievereniging Archimedes. Dit is eigenlijk de vereniging voor Mechatronica, Chemische Technologie, Werktuigbouwkunde en Industrieel Product Ontwerpen, heel iets anders dan Media, Informatie en Communicatie. Ik ben vorig jaar bevriend geraakt met leden van deze vereniging en daardoor lid geworden. Daarom besloten ik en mijn beste vriendin (die ook iets heel anders studeert) mee te gaan. Dat was een goede keuze, ondanks dat ik onder de schrammen zit van de spothike (iets met een checkpoint midden in het bos tussen de doornstruiken) en vol in een sloot heb gestaan. Maar ik had zo’n leuk groepje dat het allemaal niet uitmaakte. Ook de kampvuren waren (in tegenstelling tot bij Temptation Island) super gezellig en ik heb veel toffe mensen leren kennen. De nachten waren wel heel kort, dus thuis moest ik wel flink wat slaap inhalen, haha!

Wat deze maand ook superleuk was? Het persdiner van Moeke Enschede waar ik voor was uitgenodigd. Ik heb echt genoten van de heerlijke gerechten bij Enschede’s nieuwste hotspot. Mijn favorieten kon je al in een eerdere blog lezen.

Of ik dan helemaal niets serieus heb gedaan deze maand? Zeker wel! Doordeweeks (oké en vaak ook in het weekend) ben ik hard bezig met mijn scriptie. Ik studeer af bij Saxion, mijn hogeschool, op de marketing & communicatieafdeling en daar heb ik het onwijs naar mijn zin. Wat ik precies doe is voorlopig mijn best kept secret en iets voor een later maandoverzicht.

Maandoverzicht maart - The Salad Junkie

Yay! Op de valreep was het ook nog tijd voor mijn favoriete feestje van het jaar: het hbo gala. Deze keer koos ik voor een lange, rode jurk. Het was een supergezellige avond met veel vrienden, drankjes en dansjes. Uiteindelijk lag ik ook pas om 05:30 in bed. De dag erna zijn we met de vriendengroep gaan zwemmen, dat doen we elk jaar. Heerlijk om in het water na te praten over de avond.

De maand eindigde wel iets minder leuk, want net toen ik naar mijn ouders wilde gaan, liet ik mijn huissleutel binnen liggen. Het gevolg? De slotenmaker moest komen en ik heb twee uur voor de deur gewacht. Ik moet de rekening nog krijgen, maar ik ben er bang voor.. Dat gebeurt me dus nooit weer…

Hoe was jullie maand?

    Leave a Reply