Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Personal

My month in pictures: september

oktober 5, 2018

En toen was het voorbij, die mooie zomer. Huilen, want ik hou helemaal niet van sneeuw en kou en regen. Daarom heb ik nog even extra genoten van september. Veel naar buiten, was dan ook mijn doel voor deze maand. Dat is zeker gelukt, want ik ging onder andere naar Walibi en er stond ook nog een citytrip naar Gdańsk op de planning. Daarnaast gaf ik mezelf ook nog een kleine make-over cadeau.

De maand begint al goed, want mijn Na-kd bestelling komt binnen. Ik zag deze oversized sweater en wist gelijk dat ik hem moest hebben. Dit is nu al mijn favoriete herfstoutift.

Ik ga dat weekend even langs bij mijn ouders en daar zijn croissants. Ik heb mijn Tastea beker meegenomen, want ik kan inmiddels niet meer zonder. Zo veel makkelijker dan losse thee zetten en klooien met theefilters. Ik drink de thee ook nog steeds heel graag. De Vanilla Chilla vind ik het lekkerst.

Snel weer terug naar Enschede, want mijn favoriete culinaire evenement is in de stad: de Proef-Eet. Ik vind het altijd zo leuk omdat je bij lokale restaurants lekkere gerechten kunt proberen. Dit waren twee van mijn favoriete gerechten: de porchetta van NOVI en de Mazza mix van Mazza. Het hele report kun je hier teruglezen.

Een weekend later ga ik met mijn Mike naar Walibi. Dat doen we al drie jaar en het is nog steeds een van mijn favoriete jaarlijkse uitjes. Het was erg rustig, waardoor we overal in konden, chill! Walibi had wel een storingsdag, waardoor we ongeveer tien minuten vastzaten in de bootjes. Gelukkig was het mooi weer en zaten we eigenlijk best prima, haha.

We sluiten onze dag af met een heerlijke pasta carbonara en een drankje bij NOVI. Een beter einde van een superleuke dag is er niet.

Op maandag ga ik met mijn vriendinnetje Bo lunchen bij Stoet. Die blijken jarig te zijn en dus krijgen we een gratis stukje heerlijke worteltaart bij ons drankje. We bestellen ook nog een avocadotoast, die erg in de smaak valt. Echt een superleuke plek om te ontbijten of lunchen.

Mijn vriend en ik hebben geen zin om te koken of uit eten te gaan, dus ik haal na mijn werk Haohao voor ons. Dit is echt een van mijn favoriete plekken in Enschede, als het niet mijn favoriete plek is voor afhaal. Hier haal je een box met vlees/vis/groenten, een sausje en noodles voor nog geen 8 euro en de smaak van het gerecht is top.

Na het eten gaan we naar de film. We kiezen voor Peppermint en dat blijkt een hele goede keuze. Het is echt een aanrader voor iedereen die van thrillers houdt zoals wij.

Halverwege de maand is het tijd voor het hoogtepunt van september: ik ga vier dagen met mijn vriend naar Gdańsk. Het was echt superleuk. Gdańsk is zo’n mooie stad en nog niet overspoeld door toeristen. Ook ons hotel is super relaxed, ik mis de spa nu al. Je kunt trouwens al mijn tips voor lekker eten vinden in deze blog en alle leuke bezienswaardigheden in deze blog.

Ander goed nieuws, de Pumpkin Spiced Latte is terug bij Starbucks, yaaaas! Ik heb echt niet normaal veel reacties gekregen op deze Instagramstory, dus ik was niet de enige die hier heel blij mee was.

Stan was nog nooit bij La Cubanita geweest, dus gaan we daar eten. Heel lekker. De nieuwe chorizohotdog is mijn favoriet. Na het eten offer ik mezelf op om een avondje voetbal te kijken.

Daarna heb ik een wat mindere week en dus besluit ik extra te genieten van het weekend. Ik heb een afspraak staan bij de kapper voor een nieuw kleurtje. Ik vind het altijd heerlijk om bij de kapper te zitten. Dat is maar goed ook, want meestal zijn ze met mijn haar wel een paar uur zoet. Zo blij met het resultaat! Ik laat ook (voor het eerst) mijn wenkbrauwen doen bij de Benefit Brow Bar bij Douglas. Heel blij mee, het staat een stuk verzorgder. Ik wist eerst niet zo goed wat ik kon verwachten, maar het deed helemaal geen pijn.

Ook maak ik tomaat-paprikasoep. Super lekker, want het was koud dat weekend. Dan gaat er niets boven een warme kop soep.

Ik krijg een Pooh kruik cadeau en ben als een kind zo blij.

De koning komt op bezoek in Enschede en ik doe verslag namens Saxion. Heel bijzonder om dat een keer mee te maken, al weet ik nu zeker dat ik nooit een royal wil zijn. Alles was tot in de puntjes gepland en je hebt zo veel verplichtingen. Wel erg leuk dat de koning oprecht geïnteresseerd was.

Ik app mijn moeder dat ik zin heb om weer eens naar Londen ter gaan en vraag of ze meegaat. In eerste instantie krijg ik een waslijst met zaken waarom het niet kan, maar in the end gaan we toch en nu kan ze niet wachten. Typisch, haha. We gaan twee dagen en onder andere high tea’en. Zin in.

Vroeger zei ik dus dat ik nooit een beroep zou kiezen waarvoor ik om zes uur mijn bed uit moet. Vroeg opstaan is echt niet mijn grootste hobby, maar ik vind mijn werk heel leuk en dus neem ik het graag voor lief. Het heeft ook wel wat om de stad te zien ontwaken.

Die week heb ik ook een avonddienst en dus eet ik op de redactie. Ik heb niet superveel honger, dus ik haal een broodje parma bij De Broodbode. Mijn lievelings.

Ook iets waar ik deze maand eindelijk aan toe kwam: lunchen bij Oloa in Enschede. Ik wilde hier al heel lang heen en vond de haverpannenkoeken erg lekker. Ook koop ik dit boek over Instagrammarketing. Ik heb hem nog lang niet uit, maar vind het interessant om erover te lezen.

Op mijn vrije avond kijk ik The Fundamentals of Caring. Ik vond het een hele toffe film. Aanrader voor op een koude herfstavond.

Ik sluit de maand af met de BierSpijs wandeling in Enschede met mijn vriend en dat was super leuk. Tof om op deze manier kennis te maken met lekker eten en goede drankjes bij verschillende lokale restaurants. In deze blog kun je er alles over lezen.

    Leave a Reply