Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Personal

My month in pictures: november

december 1, 2018

November: onze verhuismaand. In mijn my month in pictures van oktober vertelde ik al dat ik samen met mijn vriend een prachtig appartement ben gaan huren. In deze post geef ik vast een sneak peak van ons huis. Daarnaast ging ik ook nog naar Londen, stonden er weer veel leuke etentjes op de planning en nam ik afscheid van mijn oude, vertrouwde studio.

Op de eerste dag van de maand ga ik bijkletsen met mijn beste vriend. Dat doen we natuurlijk met een etentje. Deze keer kiest Mike het restaurant. We gaan naar Thessalonki, mijn favoriete Griek in Enschede. Hier bestellen we allebei een mixed grill. Heerlijk gegeten!

De dag voor we gaan verhuizen, staat de WijnSpijs wandeling in Enschede op de planning. We hebben er echt van genoten. De drankjes waren goed en de gerechten lekker. Vooral deze op de huid gebakken zeebaars van Fellini viel bij ons enorm in de smaak. In deze blogpost kun je alles lezen over de WijnSpijs wandeling.

5 november: verhuisdag! Ik heb die dag helemaal geen foto’s gemaakt door de drukte. We hebben de hele dag gesleept met meubels en zijn heen en weer gereden naar winkels. Deze foto is dan ook een dag later gemaakt op onze nieuwe bank :).

Aangezien ons hele leven (huis) nog in puin ligt, hebben we een mooi excuus om bij Wok& te eten. Onze favoriete afhaaltoko. Ik bestel de beef teriyaki, mijn lievelings.

Tussen het verhuizen door heb ik ook nog even tijd om te genieten van de mooie zonsondergang in Enschede.

Dat weekend komt mijn vader ons helpen met de laatste verhuisklusjes. Mijn vader is heel handig en wij, nouja eh, niet zo. Hij zet de kasten in elkaar en helpt ons met nog wat andere dingen. Zo fijn dat hij wilde komen, zelfs vanuit Haarlem.

Ik word zo ontzettend blij van deze foto’s. Dit was net nadat mijn vader weg was en we voor het eerst het gevoel hadden dat ons huisje grotendeels af was. We ploffen neer op onze bank en kijken een paar afleveringen van het nieuwe seizoen van The Sinner met een hapje en een drankje on the side. Kaarsjes aan, wat wil je nog meer? Die mooie bananenplant hebben we trouwens van de ouders van Stan gekregen. Heel blij mee!

London baby! Samen met mijn moeder ging ik twee weken geleden een weekendje naar Londen. De stad is zo leuk in november en je kunt er heerlijk winkelen, eten en meer. Ik deed er onder andere een Belle en het Beest high tea, voerde de eekhoorns en overnachtte op de leukste plek ever. Je kunt in deze blog alle lezen over de high tea en in deze blog alles over mijn minivakantie naar de Engelse hoofdstad.

Home sweet home <3. Ik heb de dag na mijn terugkomst uit Londen avonddienst en lunch lekker met een broodje van de Broodbode. Mijn favoriet is het broodje parma. Ik neem me iedere keer voor om iets anders te bestellen, maar in de praktijk doe ik dat nooit..

De monteur komt een gasstel maken, dat wordt overgenomen door de nieuwe huurder van mijn studie. Daar zat ik dan die ochtend, zonder meubels, op een vissersstoeltje te werken en te wachten op de monteur. Life isn’t always glamourous.

En dan is het tijd om mijn studio gedag te zeggen. Hier nog een foto in de volle glorie, maar inmiddels was het een lege bende. Ik vond het stiekem nog best lastig om de deur voor de laatste keer dicht te trekken daar. Ik heb er met heel veel plezier gewoond en er zo veel herinneringen gecreëerd. Het was mijn eerste eigen huisje, de plek waar veel vriendschappen versterkt werden en waar ik vierde dat ik was afgestudeerd.

Maar als je dan eenmaal de deur dichttrekt, weet je wel dat je het niet voor niks hebt gedaan en woon je officieel samen met de leukste persoon ever <3. Oh en dan heb je ook eindelijk een vaatwasser. Dat is ook wel heel wat waard hoor jongens.

Verhuizen en daarnaast heel veel werken begonnen een beetje hun tol te eisen en dus plan ik even wat tijd in voor mezelf. Ik kijk heel veel films op Netflix. Het aanbod kerstfilms is gigantisch uitgebreid en dus kan ik de hele avond vullen met hersenloze romcoms (don’t judge…). Hier kijk ik Christmas with a view. Deze film gaat ook voor een groot deel over koken en werd dus automatisch mijn favoriet :).

Meer me time, maar dan offline. Ik las het boek Duur Huis, Nooit Thuis van Renee Lamboo. Een review kan je hier vinden.

Stan mag zijn diploma ophalen en dus gaan we naar Zwolle. Nu zijn we beide geen student meer. Na het ophalen gaan we sushi eten bij Blue Sakura. Mooie dag :).

Als je favoriete restaurant in Enschede, Foodbar Bluff, iets nieuws heeft, moet je het uitproberen. Zo ook met hun nachoproeverij. Ik sleepte mede-nacholover Mike mee om dit briljante concept uit te testen en het was heerlijk. Je krijgt vier verschillende soorten nacho’s: de klassieker met kaas, nacho’s met gehakt, nacho’s met pulled pork en nacho’s met pulled chicken. We waren het er beide over eens dat de versie met pulled chicken het lekkerste is. Mocht je nu als de wiedeweerga naar Bluff snellen, en dat snap ik heel goed, smeer dan vooral wat barbecuesaus op je chippie, want die is niet normaal lekker.

Op de valreep krijgen we ons vloerkleed binnen, YAY! We hadden eerst een kleinere besteld, maar dat zag er niet uit. Alsof we het ding te heet hadden gewassen zeg maar. De grotere maat staat wel heel mooi in onze kamer.

Hoe heerlijk is het om zo’n fijne, maar gigantisch drukke maand af te sluiten met een feestje? Ik ga spontaan even de stad in voor drankjes en dansjes met vrienden. Sinds ik afgestudeerd ben, ga ik bijna niet meer uit en daarom geniet ik extra veel van zo’n avond <3.

En toen was het alweer december! Niet normaal hoe snel het afgelopen half jaar is gegaan. In december heb ik eindelijk weer eens een langere periode vakantie en daar ben ik ook wel even aan toe. Verder ga ik vooral genieten van ons nieuwe huisje en de gezelligheid. 

    Leave a Reply