Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Personal

My month in pictures: maart

april 9, 2019

Hallo allemaal! Nee, ik ben niet van de aardbodem verdwenen, maar had wel een griepje te pakken. Daardoor is deze my month in pictures wat later dan gepland. Inmiddels maak ik alweer een jaar trouw een maandoverzicht voor mijn blog. Ik vind het zelf ook zo leuk om oude maandoverzichten terug te kijken. Maart was een beetje een tussenmaand, waarin niet super veel spannends gebeurde. Wel at ik natuurlijk weer heel veel lekkers.

Maart begint in Haarlem, want mijn vader is jarig. Ik heb geluk want we mogen de auto van mijn schoonouders lenen. Normaal moet ik met de trein, maar dit was wel even een stuk relaxter.

We hebben honger en dus gaan Stan en ik lunchen bij Barista Café. Ik bestel een broodje carpaccio. Daarna maken we nog een klein rondje door de stad. Het is helaas geen lekker weer en dus gaan we al snel terug naar mijn ouders.

Daar maak ik deze foto van onze hond. Vind hem zo gaaf geworden.

Van Haarlem weer terug naar Enschede. Ik word zo blij van een koelkast die gevuld is met lekkere, verse ingrediënten.

Ik heb een vroege dienst en als ik 6 maart om 6:45 op de fiets stap valt het me meteen op dat het al een beetje licht is buiten. HELLO SPRING I’VE MISSED YA.

Spontane lunch buiten de deur, op het terras. Ik eet deze lekkere tosti bij Bluff.

Donderdagavond stemmen we altijd af op RTL7 voor darts. Vooral de laatste wedstrijd is heel tof (Michael van Gerwen – John Henderson) en dus heb ik daarna wel zin om even de stad in te gaan. Ik app drie vrienden en ze zijn er allemaal. Super gezellig om iedereen weer even te zien.

Stan gaat een week met vrienden naar Berlijn. Dat vraagt om een avondje uit eten. We kiezen voor La Cubanita en eten tapas tot we niet meer kunnen.

Ik heb veel avonddiensten als Stan weg is en dus maak ik een lekkere noodlesoep voor meerdere dagen.

Dartsavond. Deze keer houd ik het bij thee en een stukje van onze gewonnen paashaas van een halve meter. Inmiddels is hij eindelijk op, haha.

Toen ik Leugens & Lattes in de boekhandel zag liggen, moest ik hem hebben. Het is namelijk een spin-off van The Devil Wears Prada, een van mijn favoriete boeken ooit. Ik las deze heerlijke roman in no-time uit. Een review van Leugens & Lattes kun je hier vinden.

Mama komt langs in Enschede om ons huisje te bekijken. Stan en ik wonen alweer 5 maanden samen, maar door de drukte had mijn moeder onze casa nog niet gezien. We gaan ook lekker een taartje eten bij Mrs. Brown. Daarna ga ik weer aan het werk. Een geslaagde dag!

Het hagelde welgeteld tien minuten in maart. Een keer raden wie er toen buiten liep om een nieuw theeglas te kopen…

Op maandag is Google in Enschede. Ik volg twee workshops bij de zogenaamde Google werkplaats, eentje over personal branding en eentje over SEO. Ik heb er zeker wat van geleerd en vond het zo leuk om weer even een soort college te volgen! Stiekem mis ik het student zijn soms wel. Het vaak zo leuk om iedere dag iets nieuws te leren. De eerste twee jaar van mijn studie vond ik ook echt het tofst.

Onze salontafel was nogal kaal en dus ga ik als een echte burger op maandagmiddag plant en kaars-shoppen. Staat gelijk veel gezelliger.

Was ik aan het begin van de maand al blij met een beetje schemer, halverwege maart is het gewoon licht ‘s ochtends! Hoe heerlijk is dat? Zo is het een stuk makkelijker om vroeg op te staan.

GUESS WHO’S BACK AGAIN! Iedereen zei de week dat Stan in Berlijn was dat het vast lekker moest zijn om even het huis voor mezelf te hebben. Eerlijk: ik vond het maar niks, sliep voor geen meter en was vooral mega blij toen hij weer thuis was.

De volgende dag moet ik werken bij de krant. Het is verkiezingsavond en een van de weinige avonddiensten die je niet alleen werkt. Mijn collega en ik hebben allebei een gezonde maaltijd mee, maar als je eenmaal denkt aan pizza…

En dus eet ik mijn lekkere gezonde maaltijd gewoon een dagje later.

‘s Avonds kijken Stan en ik Overspel, een serie die nu net op Netflix staat. We kijken hem in no-time helemaal af. Wat een toffe en verslavende serie!

Even een picture perfect gin tonic drinken bij Foodbar Bluff….

…En daarna door naar VRIJ Enschede, een vrijdagmiddagborrel op de oude kraamafdeling van het voormalige ziekenhuis. Heel gaaf om een feest te hebben in een bouwval. Vooral de set van East & Young vond ik heel gaaf, maar ik ben sowieso fan van ze.

Ik maakte groenten uit de oven en dat was zó lekker! Wel wat veel, dus de dag erna gebruik ik de overige groenten voor een lekkere vegan quinoasalade. Het recept vind je hier.

Yaaas! Mijn beste vriend Mike en ik zijn alweer vijf jaar bevriend en dat moet gevierd worden. We gaan eten bij El Gaucho, waar ze de lekkerste spareribs ever hebben. Zo tof om op deze manier je vriendschap te vieren. We hebben het allebei druk, maar weten toch altijd wel een gaatje in de agenda te vinden.

Schoonmaakdag in huize Stoxy. In 1,5 uur maken we ons huis van boven tot onder schoon. Zo fijn om daarna weer een lekker fris appartement te hebben.

Bo is jarig en dus is het tijd voor stresspong. Dat had ik al zo lang niet gedaan! Gelukkig ging het nog best goed, haha.

De maand in stijl afsluiten met een lekker broodje van de Broodbode.

Hoe was jullie maand?

    Leave a Reply