Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Personal

My month in pictures: juni

juli 1, 2019

Work hard, play hard. Dat is de beste omschrijving van mijn juni. Ik werkte aan super veel leuke klussen deze maand en mijn spaarzame vrije tijd besteedde ik dan ook extra goed, zodat ik iedere dag opgeladen en wel aan de slag kon. Zo ging ik naar Rotterdam, Freshtival en werd er veel sushi gegeten.

Van de smalle straatjes in Bratislava naar concrete jungle Rotterdam: ja, ik heb het zwaar. Ik ga met mijn vriendinnetje Thessa lekker twee dagen genieten in deze leuke stad. Eerste stop: Amada Coffee. Ze hebben er schommels en pancakes, dus ik ben helemaal blij. Er komt nog een blog online over deze leuke hotspot.

Nadat we flink hebben geshopt, is het tijd voor een drankje op het terras. We belanden bij het gezellige Sijf en blijven daar een paar uurtjes genieten. Er hangt namelijk een hele leuke sfeer en het personeel is super tof.

Al die drankjes maken hongerig, dus we gaan een paar meter verderop eten bij SLA. Hier hebben ze echt mega lekkere en grote salades. Ik was nog nooit bij SLA geweest en wilde er echt eens heen. Goedgekeurd!

We hadden een mega goedkoop een hotel gefikst via Groupon (Thon Hotel) en dan is dit je uitzicht. Niet verwacht, wel fantastisch. Sowieso was het prima vertoeven hier: de bedden lagen lekker, de badkamer was klein, maar prima en het was gewoon ontzettend gezellig.

Sijf beviel zo goed, dat we ‘s avonds nog even teruggaan voor een hapje en een drankje.

Een getaway naar Rotterdam is natuurlijk niet compleet zonder selfie bij de Erasmusbrug.

Na een goede nachtrust gaan we ontbijten bij Rolph’s Deli. Voor een schammele €12,50 krijg je dir heerlijke ontbijtje met een grote kop thee. Dit was definitely mijn favoriete hotspot van ons tripje en daarom staat de blog over deze leuke plek al online. Je kunt hem hier lezen.

Nog een laatste foto en dan is het tijd om naar huis te gaan 🙁

Of er nog een beetje darts wordt gekeken hier? Zeker wel! De World Cup is op tv en dus zit ik weer voor de buis.

HALLO ZON, WAT FIJN DAT JE ER BENT. Ik heb een dagdienst bij de krant en dit maakt opstaan om 06:15 toch net wat makkelijker.

Tijd voor een van mijn lievelingsweekenden: Freshtival! Ik ga net als vorig jaar twee dagen en vermaak me opperbest, al helemaal nadat ik geheel onverwachts mijn vriendinnetje Jorike tegenkom. Wat ik van de optredens en de sfeer op Freshtival vond, kun je hier lezen. Echt even doen, want dan kom je er ook achter hoe ik in vredesnaam als hardstyle-hater bij de hardstylestage belandde en het nog leuk vond ook.

Thuis ben ik natuurlijk de ultieme foodie, maar deze pasta pesto van Stan was echt MEGA lekker. Gelukkig maakt hij hem vaker voor me. Er gaat niets boven een goede pasta.

Wat we deze maand ook heel vaak deden? Poolen! Het poolcentrum zit vlakbij ons huis en dus gaan we hier regelmatig even heen. Ik heb verloren, gewonnen, gevloekt en gejuicht, maar het was altijd gezellig.

Ik vertelde het al: deze maand heb ik heel veel uren werkend doorgebracht. Als ik veel moet doen, ga ik bij Stoet zitten. Daar heb ik weinig afleiding (alleen de menukaart) en zo werk ik veel klussen af in korte tijd. Natuurlijk doe ik dat met een drankje on the side.

Als je hard werkt, mag je jezelf belonen. Vooral als het in de vorm van sushi is. Stan en ik gaan naar onze favoriet: Asaka. Hier hebben ze echt de lekkerste all you can eat sushi van Enschede. Vooral de teppanyakigarnalen met knoflook zijn ontzettend goed.

Die avond is er een feestje in de stad en voor de verandering ga ik weer eens mee. Het is echt super gezellig en het wordt dan ook laat. Tussen de dansjes door maak ik nog even een selfie met Aron. Zo grappig, tot 1,5 jaar geleden konden we elkaar niet uitstaan en nu zijn we goede vrienden.

Mijlpaaltje hoor: voor het eerst sta ik met een verhaal in de krant. Zo bijzonder om je naam zo te zien staan. Natuurlijk heb ik al veel artikelen geschreven, maar online is toch iets heel anders en dit is iets wat ik altijd al wilde. Je snapt: deze krant wordt bewaard.

Heerlijk even een avondje voor mezelf. Ik kijk het nieuwe seizoen van een van mijn favoriete series: Black Mirror. Helaas zijn het maar drie afleveringen, maar het is echt een sterk seizoen. Ik vond Smithereens en Rachel, Jack and Ashley Too het beste.

Allebei geen zin om te koken en dus is het tijd voor chinees van China Catering. Ze bezorgen niet altijd even snel, maar je krijgt wel heel lekker eten voor een prima prijs. Het is wel ontzettend veel en dus eten we hier meerdere dagen van.

Met de knul nog even naar Festival Trek in Enschede voor een overpriced gin & rose lemonade. Ik vind dit echt het lekkerste drankje ooit en dus haal ik er eentje per jaar. Stan houdt het bij een simpel biertje.

Wil. Je. Niet. Ben je net klaar met werken, gaat het kneiterhard onweren. Ik wacht maar even, want ik heb geen zin om als een verzopen kat thuis te komen.

Gelukkig is het weer de dag erna een stuk beter. Ook mijn humeur is zonnig, want mijn vrienden van Van Der Poel hebben mijn favoriete ijssmaak in de vitrine liggen: tripple cherry. Dit is kersenijs met chocola en helaas geen vaste smaak in het assortiment. Het is overigens ook de enige smaak waarvan ik altijd meer dan een bolletje bestel. Zo. Lekker.

Hoe leuk is dit! Mijn recept is gemaakt en ik word getagd in deze supermooie foto op Instagram. Echt de blijmaker van de dag. Maak je ook iets van mij of bezoek je een van de hotspots die ik heb getipt? Vergeet me dan niet te taggen, want ik vind dit heel erg leuk. Wil je mij trouwens volgen? Dat kan hier!

Lekker een dagje genieten op het Rutbeek met de vrind, een drankje en het boek van Noor. Ik vond het wel een leuk boek, maar als je haar al lang en intensief volgt, staat er wel weinig nieuws in denk ik. Voor mij gold dit niet dus voor mij stond er toffe info in.

Laten we gaan zwemmen veranderde in laten we ergens gaan eten en dat escaleerde weer in sushi op het terras. Tsja. We hebben geen balkon of tuin, dus dit is onze manier om van het weer te genieten. En of we dat gedaan hebben.

Zo fijn om freelancer te zijn. Ik kan gewoon lekker met mijn laptop op het terras gaan zitten en daar in het zonnetje werk. Je ziet geen hol op je scherm, maar dat moet je dan maar even voor lief nemen.

Afgelopen weekend was het HEET. Ik vind die warmte heerlijk en ga lekker met twee vrienden naar het Rutbeek om te zwemmen en te zonnen. Deze vrije dag werd dus goed ingevuld. Fijn om even bij te tanken op deze manier.

Ken je het sprookje van Roxanne en DE jurk? Ik zag DE jurk op Instagram, werd verliefd, snelde na mijn dienst bij de krant naar de winkel, kon het sierraad voor de jurkensport nergens vinden, liep naar boven en zag bij de paskamer het laatste exemplaar op het rek hangen. In. Mijn. Maat. Paste hem, nam hem mee en we leefden nog lang en gelukkig.

Gefeliciteerd! Dit is de laatste hoi-ik-doe-drankjes-in-het-park-foto, van deze maand dan. Heerlijk om op deze manier met een goede vriend juni af te sluiten.

In juli staan er ook veel leuke dingen op de planning. Ik ga onder andere met team By Nik op workation, twee dagen naar Nijmegen en twee dagen naar Amsterdam. Dat laatste omdat Stan en ik alweer bijna een jaar samen zijn. Verder staan er ook veel werkdagen op de planning, maar dat is alleen maar leuk. Zin in!

    Leave a Reply