Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Personal

My month in pictures: februari

maart 1, 2019

Dag februari, wat was je leuk! Ik heb super veel energie gekregen van deze maand. Januari leek een eeuwigheid te duren, maar de afgelopen weken ging de tijd zo snel. In februari zorgde ik even extra goed voor mezelf, voerde ik veel leuke gesprekken, werd er weer een reisje geboekt en genoot ik bij veel toffe hotspots.

Een mooi begin van februari: loempia’s van de loempiakraam in Enschede. Er is weinig lekkerder dan dat.

Ik heb zaterdag vrij en dus ga ik even naar mijn ouders in Haarlem. Omdat ik dezelfde dag weer terugreis, sta ik al vroeg op. Dat levert dit mooie plaatje op van de zonsopgang.

We gaan lunchen bij Blender. Een supergoede keuze, want de bediening is ontzettend leuk en deze acai bowl was heerlijk. Ik word zo blij van dit soort healthy hotspots. Alles over Blender Haarlem kun je in deze blog lezen.

Yes! Mijn eigen dartpijlen zijn binnen. Ik had eerst pijlen gekocht bij de Intersport, maar die gingen al na een bouncer kapot. Ik kreeg nieuwe, maar ook die gingen stuk en dus bestelde ik bij Dartshopper deze pijlen. Ze bevallen heel goed en ik ben ook heel blij met mijn Chris Dobey flights. Dat is mijn favoriete darter.

Ik gooi voor het eerst 140 en daar moet natuurlijk een foto van gemaakt worden. Nu nog een keer 180 gooien.

Februari was een maand waarin ik lekker veel tijd voor mezelf nam. Ik laat als eerste even mijn wenkbrauwen harsen. Dat doe ik altijd bij de Benefit Brow Bar (in Douglas). Hier werken ze het altijd heel netjes bij en halen ze niet te veel weg. Ik ben er nu drie keer geweest en iedere keer zit het weer helemaal naar mijn zin. Daarna ga ik ook nog even naar de masseuse, want ik heb last van mijn schouders. Fijn om zo even te kunnen ontspannen (en om weer normaal te kunnen bewegen daarna ;)).

Stravinsky Hengelo

Halverwege de maand gingen Stan en ik lekker eten bij Stravinsky in Hengelo. Vooral het toetje was echt geweldig. Er was super veel tijd gestoken in de presentatie, zo leuk. Een review over het restaurant is te lezen in deze blog.

Een vroege dienst bij de krant is nog leuker met een lekkere verse gemberthee.

Valentijnsdag! Als ik thuiskom staan deze prachtige rozen op tafel. Ik had dat echt niet verwacht. Zo lief! Van mijn moeder krijg ik een hele mooie scratchmap, het perfecte cadeau voor een reisverslaafde, haha.

Bekentenis: ik heb dus Heel. Veel. Kleren. Mijn kast was overvol en ik droeg een groot deel niet meer. Dus, op een goede avond gooi ik a la Marie Kondo alles op een hoop en kan het grote uitzoeken beginnen.

Het kostte een paar uur, maar dan heb je wel wat. Deze volle tas gaat naar Appel en Ei en ik heb weer ruimte in mijn kast. Nu kan ik langzaam mijn garderobe aanvullen met nieuwe, tijdloze items die ik wel leuk vind.

Kappersdag! Het kleuren van mijn haar duurt altijd heel lang dus ik trek altijd een hele dag uit voor mijn kappersbezoek. Heerlijk om zo even te kunnen ontspannen en ik ben weer heel blij met het resultaat.

Romantisch dineren met Wok&.

Wat een weertje! Ik maak ‘s ochtends even een wandeling door het centrum van Enschede en ga daarna lekker flexwerken bij Stoet. Zo leuk om in een tof koffietentje te ontbijten en heerlijk om met een afgestreepte to do list weer naar huis te gaan.

Ooh jongens, wat was dit leuk. Ik zag op Facebook dat er ‘s avonds bij Eetcafé CP een muziekbingo was. Er zijn drie rondes waarin je prijzen kunt winnen. Ik heb hoop voor de laatste ronde, want op mijn bingokaart voor die ronde staat het opkomstnummer van mijn lievelingsdarter Chris Dobey. Voor de prijs moeten we alles ui de tweede en de vierde rij afgestreept hebben. Ik moet nog een nummer en tot mijn verbazing begint Frans Bauer ineens te zingen. BINGO! We gaan naar huis met deze gigantische chocoladepaashaas en het voornemen om volgende keer weer te gaan. De sfeer was super leuk, inclusief polonaise en heel veel meezingers.

Stan is een avondje naar de voetbal en dus maak ik deze heerlijke brownies uit mijn kookboek van Donna Hay (alsof er nog niet genoeg chocolade in huis was…;)).

Even lekker bijkletsen met mijn beste vriend bij Stanislaus Brewskovitch. Ik drink hier een fijne framboosweizen.

Weer iets om naar uit te kijken, want Stan en ik hebben weer een tof reisje geboekt. We wilden eerst naar Zagreb, maar daar konden we geen goede accommodatie vinden en ook de vluchttijden zijn niet fijn. Na even zoeken komen we uit op Bratislava. Het leuke aan deze stad is dat het heel centraal ligt, waardoor we ook een dagje naar Boedapest, Wenen of Brno kunnen. Zin in!

Dit had dus een heel leuk weekend moeten worden, maar dan word ik geveld door de griep en zien mijn dagen er zo uit. Bummer.

Op maandag ben ik nog steeds niet helemaal fit en dus las ik een Netflixavondje in. Ik kijk Russian Doll en vind het een hele leuke serie. De afleveringen duren maar 25 minuten en daardoor blijft het verhaal interessant.

Dinsdag ben ik weer opgeknapt en dat is maar goed ook, want ik ga bijkletsen met mijn vriendinnetje Thessa in Utrecht. Ze is net terug van een half jaar reizen en het is zo leuk om haar weer te zien. We  lunchen bij het fantastische Frenchie Café. Daar wilde ik al heel lang heen en dit was de perfecte gelegenheid. Het was heel lekker allemaal en er komt snel een blog online over Frenchie.

Het is die dag weer super lekker weer en dus ga ik met Stan nog even wat drinken op het terras bij Foodbar Bluff. Wat een heerlijke dag!

Ook woensdag laat de zon zich zien en het is gewoon warm. Mijn favoriete ijssalon (Van Der Poel) is weer open dus is het tijd voor een sorbetijsje. Zo leuk om te zien dat de stad helemaal tot leven komt door het mooie weer. Er zitten super veel mensen op de trappen bij het Intercity hotel om te genieten van hun ijsje en de warmte.

Het bewijs dat er zeker wel gezond gegeten wordt hier thuis (ik maak daar alleen minder foto’s van dan van eten buiten de deur). Deze groente wok ik samen met garnalen. Beetje zilvervliesrijst erbij en klaar.

Ik februari met een super fijne en productieve werkdag. Wel met een koptelefoon op, want de vriend wil Jan Smit luisteren en ik Linkin Park. Verschil moet er zijn he ;).

Hoe was jullie maand?

    Leave a Reply