Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

featured Personal

My month in pictures: december

januari 7, 2020

A december to remember! Ik reisde het hele land door voor allemaal leuke dingen, waaronder een bezoek aan het Amsterdamse Winterparadijs. Ook kocht ik nieuwe dartpijlen en zat ik meerdere avonden schreeuwend voor de televisie. Dit was mijn afsluiting van 2019.

December begint goed! Ik ga met Vera, Emma, Ellen en Hannah naar Amsterdam. We eten heerlijke pizza bij Sugo en nemen uitgebreid de tijd om bij te kletsen. Vervolgens halen we cakepops bij Polaberry en die moeten natuurlijk ook op de foto.

Ik denk dat dit mijn favoriete foto van mezelf allertijden is. Dankjewel Ellen <3

Ooit een regenboog gezien vanaf 16 hoog? Ik tot voor kort ook niet, maar zo ziet het er dus uit vanaf foodies headquarters.

Dan heb je dus al een lange werkdag gehad en is dit de rij die je aantreft bij de supermarkt. Helemaal kut.

Ik maak met mijn boodschappen wel iets heel lekkers mee: de kokos-noedelsoep van Hellofresh. Het recept vind je hier.

Ik heb zin om weer eens wat te lezen en koop het boek ‘Lekker laten lullen’, smoothie erbij en je hebt een heerlijk weekend. Ik vond het echt een super leuk boek, heel herkenbaar!

Soms heb je zin in sushi. De laatste tijd ben ik echt veel gezonder gaan eten, dus fuck it, tijd voor sushi. Intens van genoten.

Breakfastbowls zijn life. Ik maak deze met mango en aardbei en top hem af met gepofte quinoa, gepofte spelt en blauwe bessen.

Ik koop deze superleuke kerstschaaltjes bij de Appie en had het voornemen om er een lekkere soep in te maken. Maar eh, eigenlijk ben ik dat zegmaar een beetje vergeten. Volgend jaar dan maar.

Misschien wel de allerleukste avond van de maand: het Amsterdamse Winterfestival. Dit was echt fantastisch want er was gintonic, er was Emma, Vera, Ellen, Malou, een schans, een zweefmolen en meer.

Nog nooit zoveel lol gehad op een ijsbaan gewoon :’)

De dag erna voel ik me iets minder fit en neem ik mezelf mee op date naar Down Town. Pumpkin spiced latte en een croivocado zijn alles wat je dan nodig hebt. Heerlijk.

Ik maak linguine met garnalen en tomatenroomsaus. So. Good <3.

Ik had al iets gezegd over schreeuwen voor de tv geloof ik? Mijn hemel, wat een wedstrijd was dit. Helaas heeft Jeffrey hem niet gewonnen, maar dit was zeker een van de leukste wedstrijden van het WK. Ik krijg spontaan weer zin om zelf te darten, maar ik heb geen idee waar mijn pijlen zijn beland na de verhuizing. Spontaan nieuwe besteld, ohwell.

WAT EEN BEAUTIES HE?

Kerstborrel van werk! We beginnen met glitterwijn en een pubquiz. Het was echt super gezellig.

Meer kerst dan boom :’)

Mooiste tafel allertijden, het vreetfestijn kan beginnen.

Ronde 2: winterbbq!

& Homemade ijstaart als afsluiter. Mega intens lekker.

De volgende dag bakken we koekjes en gaan we natuurlijk gourmetten. Hoort er toch een beetje bij.

Het was echt de maand van het zien van mijn leuke vrienden en vriendinnen uit Enschede. Jorike komt langs en we hebben een mega gezellige avond.

Eenmaal terug in het Nijmeegse ga ik even mijn pijlen uittesten. Helemaal niet ontevreden jongens.

En even later komt Renier langs. We hebben matching socks, dit is friendshipgoals hoor.

Geen commentaar.

Na mijn eillende pak ik de trein naar Enschede om oud en nieuw te vieren met mijn beste vriend Mike. Het was de leukste en heftigste NYE allertijden. Sliep om een uur of acht ‘s ochtends en het duurde een week voor ik weer een normaal slaapritme had, maar ach.

    Leave a Reply