Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Personal

My month in pictures: augustus

september 2, 2018

Na een spannende maand, waarin ik afstudeerde en begon bij mijn nieuwe baan, was er in augustus tijd voor ontspanning. Voor even dan, want na anderhalve week Kroatië stond de introductieweek voor de deur. Ook dat werd een hele leuke week, waarin ik weer genoeg slaaptekort opbouwde. Dit deed ik nog meer de afgelopen maand.

Ik begin mijn maand bij Saxion, want ook tijdens de zomervakantie wordt er natuurlijk gewoon gewerkt op de communicatieafdeling. Dat doe ik natuurlijk wel in stijl, met een nootgeval en een sapje van Bagels & Beans. Prima ochtend, al zeg ik het zelf.

In april deed ik mee aan een WijnSpijs wandeling door Amsterdam-West. Dat was echt een geweldige dag met heel veel lekker eten en drankjes. Ik kon mijn geluk dan ook niet op, toen ik zag dat WijnSpijs maar liefst twee keer naar Enschede komt dit najaar. Op 30 september staat er een heuze BierSpijs wandeling op het programma en op 4 november de WijnSpijs wandeling. Voor ieder wat wils, dus! Ik hou heel erg van speciaalbier, maar ook van wijn, dus ik doe beide edities mee. Tickets scoor je hier!

Voordat ik op vakantie ga, ga ik met mijn vriend eten bij Sirtaki in Haaksbergen. Je hebt daar echt geen voorgerecht nodig als je een mixed grill besteld, maar deze garnalen klonken zo goed dat ik ze wel moest bestellen. Ik draag overigens voor het eerst in mijn leven iets geels. Stiekem is dit inmiddels mijn favoriete jurkje.

Ik wil hier eigenlijk niet te veel over zeggen, want dit deed pijn. Alsof je gloednieuwe iPhone in duizend stukjes breekt. Grapje, je OV stopzetten doet meer pijn.

De dag voor ik op vakantie ga, wagen ik en mijn vriend ons aan een pubquiz. Heel leuk, maar we bakken er vrij weinig van om eerlijk te zijn. Ergste is nog dat het team naast ons een topscore behaald. Trouwens Stan, als je dit leest, ik krijg nog steeds ontbijt/lunch op bed van je door die Wilhelmina-vraag.

Mijn lievelingsaankoop van augustus: deze Garmin Vivomove. Een activity tracker, maar dan in een stylish jasje. Ik heb meer dan een jaar lang de Garmin Vivosmart HR+ gehad, maar die werd steeds slechter en bovendien vond ik hem niet zo mooi staan bij mijn kleding. Ik was bang dat ik hem te groot zou vinden, maar ben er echt heel blij mee. En je kunt er zo veel mee meten, niet normaal.

Ook dit is op vakantie gaan: vijf powerbanks opladen. Ik heb inmiddels al meerdere groepsreizen gedaan en weet dat het altijd vechten is om stopcontacten. Not this time!

Vakantie! Na een busreis van 24 uur zijn we in Kroatië. We verblijven op camping Stobrec in Split en doen vanaf daar allerlei toffe dingen. Ik heb echt een heerlijke vakantie gehad. Aan de ene kant was er genoeg ruimte voor ontspanning (bubbelbad!) en aan de andere kant heb ik ook veel gezien en gedaan, waaronder een excursie naar Bosnië, kayakken en eten bij het mooiste restaurant van Split. Alle mooie plaatjes van mijn vakantie kun je in deze blog zien.

picture perfect tastea theebeker

Na mijn vakantie test ik de theebeker en de Picture Perfect thee van Tastea. Heel fijn om je huid, haar en nagels weer even een boost te geven na de vakantie. Je kunt mijn ervaring lezen in deze blog.

Terug in Nederland! Ik ben zaterdagavond pas laat thuis, waardoor ik geen tijd meer had om boodschappen te doen. Mooi excuus om op zondag wat te halen bij Bagels & Beans.

‘s Avonds maak ik Mexicaanse wraps. Heerlijk om weer iets uit eigen keuken te eten na al dat uit eten in Kroatië. Ik heb echt genoten van het eten daar, maar op een gegeven moment wil je toch wel weer wat anders dan mixed grills en Italiaans.

Eindelijk vind ik een mooie nieuwe tas. Ik had eerder al een andere besteld, maar die was helaas te klein voor mijn laptop en mijn oude was echt aan vervanging toe. Op een Duitse site zag ik deze van Karl Lagerfeld met heel veel korting en dus besloot ik hem te bestellen. Blij mee!

Als ik door mijn foto’s scroll, kom ik deze oude foto van mijn hond tegen. Hier was hij een week of 10 oud. Zo lief!

Ook lief: mijn moeder deze maand. Net als ik vanaf mijn ouders in Haarlem terug wil reizen naar Enschede, ligt het hele spoor plat in Amsterdam. Ik moet de dag erna gewoon werken en dus brengt mams me met de auto naar Hilversum. Gelukkig maar, want de problemen waren pas de volgende ochtend opgelost.

Introductieweek! Zo raar om die mee te maken als medewerker in plaats van student. Ik ga met twee vrienden de stad in tijdens de kroegentocht om verslag te doen voor Saxion.

La Cubanita heeft een nieuwe kaart en ik en mijn beste vriend moeten nodig weer eens bijkletsen. We hoeven dus niet lang na te denken wat we gaan doen. Vooral de nieuwe chorizohotdog vond ik super lekker.

Het hoogtepunt van de introductieweek is het festival op woensdag. Ik ben er de hele dag bij om foto’s te maken voor Saxion en een sfeerverslag te schrijven. Vooral het feestje aan het einde was super leuk en gezellig, maar eigenlijk hing er de hele dag een positieve vibe.

Dat was hem alweer. De introductie was geweldig. Ik vind dit zo’n mooi plaatje en helemaal waar de HOI voor staat: alle verengingen bij elkaar en genieten van het studentenleven.

Over 1,5 week ga ik naar Gdansk. Na die introductie ben ik ook stiekem wel weer toe aan een paar daagjes weg. Natuurlijk staat ook de BierSpijs wandeling op de planning en ik hoop mijn vakantievrienden op te kunnen zoeken. Have a nice month!

    Leave a Reply