Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Personal

My month in pictures: april

mei 1, 2019

In april maakte ik meerdere citytripjes in eigen land. Elke keer herinnert me zo’n dagje weg er weer aan hoe veel leuke steden Nederland eigenlijk heeft. Ook ontdekte ik een verslavende serie, deed ik een geweldige aankoop en werd er flink geschreeuwd voor Ajax (maar niet door mij). Dit was mijn april.

1 april is een prachtige, zonnige dag. Ik heb een gesprek voor een nieuwe freelanceklus in Houten. Zonde om alleen daarvoor in de trein te stappen, dus ik pak al wat eerder de trein om te ontbijten bij Ted’s in Utrecht. Wat een ontzettende leuke hotspot is dat zeg! Er komt binnenkort een uitgebreidere post over op mijn blog, dus ik verklap nog niet te veel.

Nog zo’n leuke dag! Thessa en ik zijn al heel lang bevriend, maar door de afstand (zij woont in Nijmegen en ik in Enschede) zien we elkaar niet super vaak. De laatste tijd proberen we wat vaker te meeten. Dit keer spraken we in Deventer af…

…En daar werden heel veel foto’s gemaakt bij bloesembomen.

Natuurlijk gingen we ook wat eten, want he, je kent mij en Thessa is ook gek op leuke hotspots. Bij Happy Tosti scoren we dit heerlijke ontbijtje voor maar €6. Ook over Happy Tosti verschijnt binnenkort een blog.

April begon fantastisch, maar dan slaat de griep toe. Niet zo’n beetje ook. Normaal ben ik na drie dagen wel weer opgeknapt, maar deze keer duurt het een week. Ik probeer door gemberthee te drinken wat sneller beter te worden.

Als ik eindelijk weer normaal door mijn neus kan ademen (neem dat nooit voor lief jongens), toveren we de pizzarette tevoorschijn. Heerlijk al die mini-pizza’s. Mijn favoriet is nog steeds een pizza met tomatensaus, kaas, mozzarella, rode ui, tomaat en pesto.

#work.

Eindelijk ben ik weer helemaal beter en heb ik ontzettend veel zin om lekker aan het werk te gaan. Ik volg de webinar van Dutch Girlboss ‘Leven van je bedrijf’. Heel eerlijk? Het viel mij een beetje tegen. Veel reclame en weinig praktische tips. Zonde.

Tijd voor een weekendje Haarlem. Mijn ouders zijn blij dat ik er ben en hebben taartjes gehaald <3.

Dit uitzicht <3 Hondje op schoot en tafelhaard aan. Beter kan haast niet.

Mijn moeder vond het nog te koud, maar gelukkig heeft mijn vader daar geen boodschap aan en gaan we barbecuen. Thuis is mijn moeder degene die kookt, echter is de BBQ echt het terrein van padre en hij is er dan ook super goed in. Deze kip was zalig.

Als je dan toch in Haarlem bent, kun je net zo goed lekker ergens ontbijten. Ik sleep mams mee naar Mica Coffeebar en ben meteen verliefd op het interieur en hun prachtige bowls. In deze blog kun je meer lezen over Mica.

El Charro in Losser

Nog meer leuke restaurants. Voor Social Deal mag ik naar El Charro in Losser om een heerlijk 3-gangen keuzediner te testen. Echt een aanrader, want wat krijg je veel lekkers! Mijn ervaring kun je lezen in deze blog.

Kwartfinale Champions League: Ajax moet spelen en dat ziet er thuis zo uit. Ik zit rustig op de bank en le boyfriend staat voor de tv te springen. Het heeft wel geholpen, want ze schakelen Juventus uit.

Ik wil nog een laatste keer naar het HBO gala en Stan gaat mee. Natuurlijk zetten we onze outfit even op de foto.

Ik begin met het lezen van Start before you’re ready van Simone Levie. Echt een super goed boek, met praktische tips waar je wat mee kunt. Dat miste ik bij Babe, you got this, dus als je twijfelt zou ik zeker kiezen voor het boek van Simone.

Na het werk nog even lekker genieten van de zon :).

Een drukke werkdag bij de krant. FC Twente wordt kampioen en ik ben chef liveblog van alles wat er voor en na de wedstrijd gebeurd. Ik vond het ontzettend leuk om te doen, vooral omdat ik foto’s kreeg van supporters over de hele wereld. Veel van die plaatjes plaats ik in het blog.

‘s Avonds ben ik helemaal gesloopt. Even een wijntje en dan snel naar bed.

Yes! Mijn bestelling is binnen. Ik wilde al heel lang een coconut bowl. Tegenwoordig maak ik mijn ontbijt elke dag in zo’n bowl: beetje Griekse yoghurt, granola en wat fruit. Ik word daar er echt vrolijk van.

‘s Avonds heb ik dienst bij de krant. Voor ik moet werken, maak ik deze lekkere Griekse salade om mee te nemen. Het recept komt binnenkort online.

Die week heb ik flink wat klussen en dus ga ik een dagje bij Stoet werken om veel gedaan te krijgen. Bijna alles komt af en daarom trakteer ik mezelf op deze fijne American Pancakes.

Op Videoland ontdek ik de serie Clique en al na een aflevering ben ik verslaafd. Het is een beetje de duistere versie van Gossip Girl. Echt een aanrader.

De eerste editie van de Burgerborrelavond. Met twee vrienden spreek ik om acht uur af om gezellig wat te drinken en om half elf gaan we allemaal weer naar huis. Zo kunnen we toch even bijkletsen en zijn we de dag erna gewoon weer fit voor werk of stage.

Datenights zijn altijd mijn favoriete avonden. We gaan uit eten en naar de film. Stan heeft zin in sushi, maar Blue Sakura zit al vol. We besluiten de gok te nemen en kiezen voor Asaka. Een goede keus, zo blijkt later, want het eten is er heerlijk en de all you can eat-kaart uitgebreid.

Daarna gaan we naar de film Baantjer, het begin. We hebben bijna de hele bioscoop voor onszelf, haha! De film zelf was ook tof. Je moet het natuurlijk niet vergelijken met de tv-serie, maar het verhaal zat goed in elkaar.

Mijn favoriete begin van de dag: een lekkere coconutbowl, thee en de nieuwe Lonely Planet. Ik vond dat er deze keer veel leuke dingen in stonden.

Het was de maand van de lunchdates. Ik spreek af met Roos en we praten eindeloos over ondernemen, onze dromen en wat er allemaal veranderd is sinds we zijn afgestudeerd. Zo leuk! Ik ga met een flinke dosis inspiratie weer naar huis.

Stan en ik willen op onze vrije zondag iets leuks doen (het komt zelden voor dat we allebei vrij zijn op zondag). Het wordt een high wine bij Fabels. We krijgen drie verschillende wijnen met bijpassende hapjes. Zo lekker allemaal! Ook hier schrijf ik binnenkort nog een blog over (i know, ik heb nog veel toffe dingen liggen om over te schrijven :)).

Nog eentje dan, om het af te leren. Met Renier ga ik op het terras lunchen. Ook om even bij te kletsen. Deze tosti was waanzinnig lekker.

Hartjesgember. Ik vond hem zo leuk!

Op de laatste dag van de maand eten we varkenshaaspuntjes in ketjapsaus met noodles en romainesla. Zo lekker! Het recept is van Hellofresh. Ik kijk hier vaak als ik even geen inspiratie heb. ‘s Avonds gaan we naar de ouders van Stan om Ajax te kijken. Het was super gezellig.

Dat was april alweer! Mei wordt een leuke, maar drukke maand. Ik word 24, heb veel klussen op de planning en eind mei ga ik lekker een paar dagen met Stan naar Bratislava. Ik kan niet wachten!

    Leave a Reply