Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

featured Personal

24

mei 16, 2019

Happy birthday to…me! Vandaag ben ik 24 geworden. Hoe ik me voel? Oud. Het lijkt wel gisteren dat ik 18 werd, op kamers ging en begon aan mijn studie. Maar dat is gewoon al zes jaar geleden en inmiddels ziet mijn leven er heel anders uit. In deze blog kijk ik in 23 hoogtepunten terug op mijn 23e levensjaar. Kijk je mee?

 1. Freshtival
  Een van de eerste dingen die ik op mijn 23e deed, was naar Freshtival gaan en wat was dat ontzettend leuk. Mijn voeten hadden na twee dagen dansen een eigen hartslag, maar mentaal was ik helemaal opgeladen. Dit jaar ga ik weer. Can’t wait.
 2. <3
  Je kunt het haast een verjaardagscadeautje noemen, want vlak nadat ik 23 werd, leerde ik Stan kennen en in juli kregen we een relatie. Ondanks het feit dat hij altijd mijn chocola opeet, ik op de tweede plaats kom als Ajax moet spelen en ik moet huilen om zijn muziekkeuze, ben ik super blij met hem. Hij deelt mijn liefde voor lekker eten, goede series en darts. Wat wil je nog meer?
 3. Afstuderen
  Een jaar geleden had ik nooit verwacht dat ik dit kon schrijven. Ik was doodsbang voor mijn afstuderen en die scriptie heeft bloed, zweet en tranen gekost. But I did it en wat was mijn studententijd een feestje. Ik vind mijn werk super leuk, maar af en toe mis ik het studentenleven wel een beetje.
 4. Kroatië & Gdańsk
  In de (na)zomer van 2018 maakte ik twee super toffe reizen. Eerst ging ik samen met een vriend met Simi Reizen naar mijn lievelingsvakantieland: Kroatië. Deze reis bestond uit lekker eten, het prachtige Split ontdekken, snorkelen op adembenemend mooie plekken en nog veel meer. Daarna ging ik met Stan naar Gdańsk en ook dat was geweldig. Ik was al fan van Polen, maar door deze citytrip is dat alleen maar meer geworden.
 5. Samenwonen
  Het stond niet op de planning, maar sinds november wonen Stan en ik samen in een prachtig appartement in Enschede. Heel wat anders dan in je uppie in studio wonen, maar het is zo ontzettend leuk. Het verhuizen zelf was een **** klus, maar het uitzoeken van meubels en het eindresultaat waren wel heel tof. Ik ben nog steeds iedere dag blij met ons stekkie.
 6. Wakker worden in je nieuwe huis
  De eerste keer ontwaken in je nieuwe huis heeft iets magisch. Het zonnetje dat door het raam naar binnen schijnt, zien hoe de stad tot leven komt (want natuurlijk was ik mega vroeg wakker door al mijn enthousiasme) en vervolgens ontbijten op je nieuwe bank. Geweldig.
  32 uur in Londen
 7. Eekhoorns en high tea in Londen
  In oktober ging ik met mijn moeder naar Londen. Al na een uur stonden we in St. James Park eekhoorns te voeren en later die dag deden we een te leuke Belle en het Beest high tea bij The Kensington Hotel. Alles was zo lekker en mooi. Ik ben sowieso gek op Londen.
 8. WK Darts
  Voor alle duidelijkheid: ik heb niets met de winter en kou en shit, maar december is een prima maand door het WK Darts. Stan opperde tijdens de winterstop van voetbal dat we darten gingen kijken en ik vond het maar niks, tot ik het daadwerkelijk ging kijken. Lang verhaal kort: we hebben inmiddels een dartbord thuis en iedere donderdag staat darten aan.
 9. Kerstdiner
  Feestdagen en ik zijn nooit echt een match made in heaven geweest, maar een kerstdiner maken in je eigen keuken, daar word ik wel heel blij van. Vooral als alles nog lukt ook.
 10. De perfecte kapper vinden
  Waarom heeft niemand mij ooit verteld dat een goede kapper vinden haast nog moeilijker is dan tequila waar je geen koppijn van krijgt? Het vinden van de perfecte kapper voelt dan ook als een overwinning.
 11. Kaapverdië
  Ik heb drie nachten slecht geslapen omdat ik zes uur in het vliegtuig moest #vliegangst, maar Kaapverdië was het waard. Dit was echt een super fijne vakantie. Het was in Nederland pleuriskoud en Stan en ik lagen in januari met 28 graden op het strand. Hier ben ik echt opgeladen na een druk jaar. Lekker lezen, lekker genieten van de voordelen van all inclusive en vol energie weer naar huis. Ik heb me voorgenomen om iedere winter lekker naar de zon te gaan.
 12. Vaarwel vaste baan
  Hier heb ik al meerdere blogs over geschreven. In januari stopte ik met het werken in loondienst om te doen waar ik écht happy van word: freelancen. Het is de beste keuze die ik ooit heb gemaakt. Ik heb mijn vrijheid terug, kan fulltime doen wat ik leuk vind en iedere dag is een nieuw avontuur.
 13. Sparen
  Sinds ik freelance moet ik wat zuiniger aan doen met geld. Natuurlijk is het niet leuk om nee te zeggen omdat je krap zit, maar ik heb hierdoor wel goed leren sparen en vind het nog leuk ook. Het werkt super motiverend om te zien dat je steeds dichterbij je doel komt. In mijn geval is dat een mooie reis en is spaar dan ook zo veel mogelijk weg. Klink ik al als oma? Het is de leeftijd jongens.Bij Boenders Social Deal
 14. Eten bij Bij Boenders
  Ik heb dit jaar bij talloze restaurants gegeten en veel daarvan vielen in de smaak, maar het lekkerste diner at ik dit jaar bij Bij Boenders in Beckum. Ik mocht hier eten voor Social Deal en had niet verwacht dat ze me naar zo’n goed restaurant zouden sturen. De smaken waren zo verassend en de borden geweldig opgemaakt, daar kon geen enkel ander diner tegenop.
 15. Werken bij Stoet
  Freelancen betekent vrijheid en ik voel me het vrijst als ik lekker bij een koffietentje aan het werk ben. In Enschede is Stoet mijn favoriete plek om te werken. Hier ga ik altijd zitten als ik veel te doen heb en iedere keer geniet ik er weer van.
 16. Vijf jaar vriendschap vieren
  Mijn 23e levensjaar was er eentje vol mijlpalen. Dit was een hele bijzondere, ik ben namelijk al 5 jaar bevriend met mijn beste maatje Mike. Ik kan me een leven zonder hem echt niet meer voorstellen. We gingen het dan ook geheel in stijl vieren bij El Gaucho, een restaurant waar we al heel lang komen.
 17. Havermelklattes
  Mijn grote doorbraak als onderzoeker, ik weet nu eindelijk hoe ik cappuccino kan maken zonder misselijk te worden. Was haast nog moeilijker dan een goede kapper vinden, maar havermelk bleek het antwoord. Tegenwoordig heb je zelfs schuimende versies en het is fantastisch. Door deze ontdekking kan ik gewoon cappu’s drinken op mijn 24e.
 18. Dagjes weg
  Ik heb zo’n vriendin die het liefst alleen maar op reis is, maar gelukkig komt Thessa altijd na een paar maanden weer naar Nederland. We spreken de laatste tijd wat vaker af en gaan dan een dagje naar een leuke stad om te lunchen en winkelen. Binnenkort gaan we naar Rotterdam, zo leuk!
 19. Werken voor Nikki
  Nog leuker dan freelancen is deel uitmaken van een team freelancers die net zo enthousiast zijn als jij. Sinds april ben ik onderdeel van team By Nik en daardoor mag ik zulke gave dingen doen. Schrijven voor ondernemers die mij inspireren, content maken voor toffe bedrijven en onze Skypecalls zijn altijd een feestje. En dan heb ik het nog niet eens over alle motiverende appjes…Bam Boa Amsterdam
 20. Lunchen bij Bam Boa
  Mijn favoriete hotspot voor lunch ontdekte ik op de valreep van mijn 23ste levensjaar: Bam Boa in Amsterdam. De sfeer, de inrichting, de heerlijke gerechten, het was gewoon perfect. Ik schreef er al eerder een blog over, die lees je hier.
 21. Liveblog FC Twente
  Nee jongens Stan heeft geen slechte invloed gehad, ik heb nog steeds niets met voetbal. Wat ik dan wel heel leuk vind? De randzaken. Ik was aan het werk toen FC Twente kampioen werd en hield het liveblog bij van de aftermath door supporters hun foto’s te laten insturen. Daardoor kreeg ik de tofste plaatjes binnen. ‘s Avonds was ik gesloopt van de drukte, maar zo voldaan.
 22. BBQ bij de ouders
  De beste aankoop die mijn ouders gedaan hebben is de barbecue. Nog beter is het dat ‘ie bijna altijd aan gaat als ik thuiskom en dat mijn vader mijn moeder negeert als ze zegt dat het nog te koud is. Het is nooit te koud voor BBQ.
 23. The Salad Junkie
  Wat was mijn blog ook dit jaar weer een hoogtepunt. Ik heb zo veel leuke dingen mogen doen: WijnSpijs wandelingen, restaurants reviewen voor Social Deal en nog veel meer. Maar het allertofst vind ik de reacties van mensen en dat The Salad Junkie door steeds meer mensen gelezen wordt. Ik vind het heerlijk om jullie alles te vertellen over mijn leven als freelancer, de leukste restaurantjes, reizen en eten. Dankjewel dat je mijn blog leest. Dat maakt me ontzettend blij <3.

  Leave a Reply