Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Londen Personal Reizen

32 uur in Londen in 24 foto’s

november 18, 2018

Het was begin oktober, toen ik ineens de drang voelde om weer eens naar Londen te gaan. De laatste keer dat ik er was, was in 2016 en toen had ik het er zo leuk gehad. Ik zag op Facebook iets staan over een Belle & het Beest high tea en dat gaf de doorslag. Door andere verplichtingen kon ik maar twee dagen gaan, maar geloof me: in 32 uur kan je veel doen. Ik neem je even mee naar mijn heerlijke citytrip in xx foto’s.

32 uur in Londen

Vrijdagochtend: het is VROEG. De wekker ging om half 5, want als je maar voor twee dagen naar Londen gaat, is het wel zo handig om op tijd te vertrekken. We vliegen dan ook al om 07:05 en door het tijdsverschil landen we ook om die tijd op Londen Gatwick.

Oke ik heb nog steeds enorme vliegangst, maar zelfs ik kan genieten van een mooie zonsopgang tijdens de vlucht.32 uur in Londen

Vanaf Gatwick nemen we de trein naar London Victoria. Daar ben je met slechts 20 minuten. We hebben trek en gaan op zoek naar een bescheiden ontbijt, want ‘s middags staat er een high tea op de planning. We stoppen bij Sourced Market voor een kop koffie en een good old avocadotoast. Lekker!

32 uur in Londen

De eerste stop na het ontbijt is Buckingham Palace. We schieten wat foto’s en vervolgen daarna onze weg richting de Big Ben.

32 uur in Londen

We lopen door St. James Park en dat zit VOL met deze grijze eekhoorns. Een local was ze net pinda’s aan het voeren en gaf ons ook wat. Het zijn echt superleuke beestjes die dus gewoon via je panty omhoog klimmen en naar je toe komen als je rustig blijft zitten. Voelde me net een Disney prinses.

32 uur in Londen

De Big Ben staat volledig in de steigers, dus daar maak ik geen foto’s van haha. We lopen via the London Eye naar de winkelstraat en dan door naar Victoria’s Secret. Ik ga met een volle tas weer naar buiten, want ze hadden superveel leuke dingen.

Op de bovenste verdieping kun je nog een foto met wings laten maken. Kan je natuurlijk niet overslaan :).

32 uur in Londen

Daarna is het tijd voor the highlight of the day: de Belle en het Beest high tea in het Kensington Hotel. Het is echt super leuk, want de kamer is echt heel mooi en alles is super lekker. Ik ga hier nog niet te veel over verklappen, want er komt nog een uitgebreide post over deze high tea. Daarvoor moet je mijn blog maar in de gaten houden.

32 uur in Londen

Na de geslaagde high tea gaan we naar de Tower Bridge en nog even terug naar de winkelstraat. Daarna vinden we het wel mooi geweest en gaan we lekker naar het hotel.32 uur in LondenNouja, hotel mag je het eigenlijk niet noemen. We verblijven in The Duke Rooms Londen, een supergave Engelse pub met daarboven een paar kamers. Het is er echt zo ontzettend leuk. De sfeer is tof, de eigenaar ontzettend aardig en de kamer is ook goed. Wil je meer weten over deze fijne slaapplek? Check The Duke Rooms via deze link.

Als er een pub onder je kamer zit, moet je natuurlijk even een drankje gaan doen. Ik bestel een lekkere Peroni. Daarna gaan we naar bed. We hebben die dag bijna 20 kilometer gelopen en zijn wel toe aan wat rust.

32 uur in Londen

Dag twee. We beginnen met een simpel, maar erg lekker ontbijt bij ons hotel.

Daarna pakken we de metro naar Covent Garden. Neem nooit, maar dan ook nooit de trap naar boven. Je bent gesloopt als je dat station eindelijk uit bent. Ze roepen zelfs om dat je beter de lift kunt pakken, maar toen waren wij al aan het lopen. We gaan naar Whittard, waar ik twee soorten thee en een  koekblik haal.

32 uur in Londen 32 uur in Londen

Covent Garden is helemaal versierd in Kerststijl.

32 uur in Londen

We slaan nooit een bezoek aan Laduree over als we de kans krijgen, dus ook vandaag niet. De tearoom in Londen is superleuk met velvet bankjes. Wel veel kleiner dan in Parijs en daardoor lekker rustig :). We bestellen beide een Ispahan gebakje en Orange Blossom thee.

32 uur in Londen

We gaan nog even terug naar Topshop en River Island en dan zit het er alweer bijna op. Bij Joe & The Juice halen we nog een lekker sapje voor we weggaan.

De trein rijdt vandaag niet vanaf London Victoria en dus moeten we naar Blackfriars. Spot de Tower Bridge op de achtergrond ;).

32 uur in Londen

Tijd om terug te gaan. Op Gatwick airport hebben ze een Harry Potter winkel, waar ik nog snel deze sleutelhanger haal.

Voor we in het vliegtuig stappen, eten we nog snel wat bij Jamie’s Italian op het vliegveld. Deze linguine met garnalen is niet normaal lekker. Ik heb echt nog nooit zo’n lekkere pasta gegeten. Een mooie afsluiter van een geslaagde citytrip!

    Leave a Reply