Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Enschede Hotspots

#Workmode: 3 fijne werkhotspots in Enschede

mei 23, 2018
Werkhotspots in Enschede

Een van de beste tips die ik je kan geven is deze: zorg ervoor dat je een fijne werkplek buiten je eigen huis of school/werk. Soms krijg je op locatie namelijk veel meer gedaan en zorgt een andere omgeving voor nieuwe en betere ideeën. Waar een goede werkspot voor mij zeker aan moet voldoen: goede wifi, lekkere drankjes en chille stoelen. Deze drie hotspots in Enschede voldoen hier allemaal aan!

Hotspots Enschede Doppio Espresso

Doppio Espresso

Als de zon schijnt, is Doppio Espresso mijn lievelings. Gelukkig zit deze hotspot niet alleen in Enschede, maar op heel veel locaties in Nederland. Op het grote terras kun je werken en genieten tegelijk en ik heb hier al heel wat uurtjes aan mijn scriptie gezeten. Als ik er ben, trakteer ik mezelf altijd op een lunch compleet: een Italiaanse tosti met een cappuccino en een verse jus voor €9.50. Vaak werk ik daarna nog even door en bestel ik er een limonata fizz achteraan. Dit is een season special met lemonade, citroen, braam en gember. Echt super lekker! Ook fijn: de stabiele wifi. Hier hebben ze een open netwerk, waardoor je zelfs niet om het wachtwoord hoeft te vragen.

Stoet

Stoet is een superhip tentje in het centrum van Enschede, op een mega werkproof locatie: in de bibliotheek! Verwacht echter geen afgezaagd café tussen de boeken, maar een hele lichte en inspirerende werkomgeving. Toen ik deze foto maakte, was het lekker weer en koos ik natuurlijk voor het terras, al is binnen werken hier dus ook heel goed te doen. De wifi van de bibliotheek is een open netwerk en werkt hier prima. Bovendien scoor je voor een klein prijsje een lekker hapje of drankje, wel zo prettig als je van plan bent om ergens een hele middag te gaan zitten.

Bagels & Beans

Ik kom al sinds jaar en dag bij Bagels & Beans voor de lekkere broodjes en sapjes. Het laatste jaar ben ik er weliswaar wat minder te vinden omdat ik de nieuwe kaart tegen vind vallen (en ze mijn favoriete broodje geschrapt hebben), Toch blijft het een fijne werkplek en heb ik mijn halve onderzoeksrapport vorig jaar hier geschreven. Zeker in de winter zit ik hier graag door de lekkere chocomel. Vraag de bediening even om het wifiwachtwoord and you’re good to go.

Wat is jouw favoriete werkhotspot in Enschede of jouw woonplaats? Laat het me weten!

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van de door mij ontdekte hotspots? Volg mij dan op Instagram. Andere leuke plekken die je niet mag missen kun je vinden in het hotspotoverzicht.

    Leave a Reply