Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Enschede Hotspots

Van der Poel IJs, een begrip in Twente

augustus 16, 2018
Van der Poel Enschede - The Salad Junkie

Zomer en ijs zijn voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Op een warme (maar stiekem ook op een iets minder warme) dag kan je me dan ook niet blijer maken dan met zo’n koude verleiding. Wie in Twente woont en een echt lekker ijsje wil, gaat naar Van der Poel. Deze ijssalon heeft zulk lekker ijs, dat het me een beetje verpest heeft en vaker wel dan niet roep ‘Lekker, maar het is geen Van der Poel’.

Goed, die verpestheid begon dus al toen ik vijf jaar geleden in Enschede kwam wonen. Sindsdien sleep ik vrienden, collega’s en mijn ouders regelmatig mee naar deze geweldige plek. De liefde zit zelfs zo diep dat Van der Poel en ik af en toe babbelen via Instagram. Bijvoorbeeld over mijn liefde voor de smaken tripple cherry en aardbei straciatella (als jullie dan toch meelezen: wanneer zijn ze er weer?).

Prijswinnende creaties

Van der Poel maakt alles zelf met natuurlijke producten. Denk: vers fruit en geen kleurstoffen. Het is dan ook niet zo gek dat zelfs experts fan zijn van  het ambachtelijke ijs van Van der Poel. De IJssalon won al vijf keer goud  en vele malen zilver voor hun creaties. Bovendien zijn ze meerdere keren ijssalon van het jaar geweest. Het allerbeste? Iedereen kan er terecht voor een verkoelende traktatie, want Van der Poel verkoopt ook suikervrij ijs en vegan ijs.  De sortbetijsjes zijn namelijk op waterbasis en dus kan zelfs je lijnende vriendin mee. Winnen!

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van de door mij ontdekte hotspots? Volg mij dan op Instagram. Andere leuke plekken die je niet mag missen kun je vinden in het hotspotoverzicht.

    Leave a Reply