Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

featured Hotspots Nijmegen

Nijmegen hotspot guide #1: Kushiin

oktober 28, 2019
Lunchen Nijmegen Kushiin

Het is je vast niet ontgaan dat ik sinds kort in Nijmegen woon. Dat betekent dat ik een hele stad vol nieuwe hotspots kan ontdekken en laat dat nou net mijn grootste hobby zijn. Daarom heb ik een nieuwe rubriek in leven geroepen: de Nijmegen hotspot guide: oftewel de beste plekken om te eten, drinken en flexwerken in de stad. Vandaag begin ik met Kushiin, een superleuke plek om te lunchen.

Kushiin viel mij gelijk op door de mooie, lichte ruimtes. Daarnaast vind je er genoeg kunst, planten en marmeren tafeltjes, which I love. Naast een leuke plek om wat te eten, is dit ook een fijne plek om te werken: de wifi is goed én gratis en je bent hier aan het juiste adres voor een echt lekkere kop koffie om jezelf wakker te houden ;). Extra fijn: doordeweeks gaan de deuren al om acht uur open, dus je hoeft niet lang te wachten voor je aan de slag kunt.

Het werken sla ik deze keer even over, want ik ga gezellig bijkletsen met een vriendin onder het genot van een lunch. We hebben inmiddels al aardig wat trek, dus bestellen we gelijk. Op het menu vind je breakfast bowls, broodjes en zoetigheden. De kaart is niet heel uitgebreid, maar ik kan je verzekeren dat er een hoop lekkers op staat. Mijn keuze is snel gemaakt, want ze hebben avocadotoast. Ook bestel ik er een lekkere smoothie bij met blauwe bessen, aardbei & biologische appelsap.

Lunchen Nijmegen Kushiin

#Workofart

Wat ik ontzettend leuk vind aan Kushiin, is dat ze aan elk detail denken. Je verse muntthee wordt bijvoorbeeld geserveerd op een plankje met een potje honing en de broodjes en de smoothiebowl zijn net zo mooi als de kunst die aan de muur hangt. Het brood is ook echt heel lekker vers en je krijgt voldoende avocado. De chilivlokken geven het geheel net wat meer pit, al moet ik wel bekennen dat ik er een paar afgehaald heb. Ik ben nou eenmaal een hele milde eter, haha. Over de smoothie kan ik trouwens kort zijn: die is ontzettend lekker en vers. Echt een aanrader.

Kushiin Nijmegen: the place to be?

Als je gek bent op artsy en pure drankjes en gerechten, wordt Kushiin jouw nieuwe favoriete hotspot om te lunchen in Nijmegen. Ik wil dan ook zeker nog eens terug om hier een dagje te werken aan mijn blog of opdrachten. In zo’n mooie omgeving kan je namelijk alleen maar super veel inspiratie krijgen!

Adres Kushiin: Ziekerstraat 136, Nijmegen

Op zoek naar meer leuke hotspots in Nijmegen? Je vindt ze in het hotspotoverzicht. Altijd als eerste op de hoogte zijn van de door mij ontdekte adresjes? Volg mij dan op Instagram.

Lunchen Nijmegen Kushiin

    Leave a Reply