Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Hotspots Nijmegen

Nijmegen hotspot guide #6: Fresca

maart 1, 2020
Hotspots Nijmegen Fresca

Wie mij volgt op Instagram, weet dat ik laatst moest vluchten voor mijn verbouwende buren (ja, alweer). Misschien niet de meest chille manier om wakker te worden, maar wel een excuus om een nieuwe hotspot in Nijmegen uit te testen voor mijn blog. Op aanraden van mijn vriendin Thessa ging ik naar Fresca om te flexwerken, lunchen en koffie drinken. Benieuwd hoe dat beviel? Ik vertel het je in deze blog!

Fresca is net als Down Town een populaire hotspot in Nijmegen. Als ik er kom, zit het knusse koffietentje zo goed als vol. Gelukkig is er nog een plekje vrij bij het raam en hoef ik mijn plannen niet te wijzigen. Wel een gevaarlijke plek om te zitten trouwens, zo naast de vitrine die gevuld is met lekkere taartjes.

Ik begin mijn flexwerkdagje hier met een cappuchino. Van latte art hebben ze hier wel kaas gegeten, want ik krijg een kopje met daarin een perfect hartje. Al na de eerste slok merk ik dat ze hier ontzettende goede koffie serveren met een uitgesproken smaak. On the side krijg je trouwens een hele lekkere mini brownie. Dat smaakt naar meer.

Hotspots Nijmegen Fresca

Eggcelent food

Daarom bestel ik ook maar van de gelegenheid gebruik te maken om de lunch bij Fresca uit te testen. Tussen de salades, smoothiebowls en pancakes zie ik de lazy day staan: twee gepocheerde eitjes op toast met bacon en tomaatjes. Dat klinkt me als muziek in de oren. Ik bestel nog een koffie, ga rustig aan de slag en even later komt de bediening aan met een bord vol lekkers. Door de kleurrijke tomaatjes word ik al voor het nemen van een hap vrolijk van dit gerecht.

Gelukkig is de smaak ook om blij van te worden. Het maisbrood en de bacon zijn heerlijk knapperig en als ik de eitjes opensnijd, zie ik al dat ze perfect gepocheerd zijn. Ik vind het dan ook oprecht jammer dat het na een tijdje op is. Na de laatste hap leg ik mijn bestek neer en pak ik mijn laptop weer op om verder te gaan. Het fijne bij Fresca is namelijk dat ze flink wat stopcontacten ter beschikking stellen én de wifi in orde is. Pas als de zon onder is gegaan en ik weer honger begin te krijgen, loop ik naar buiten. Een ding is zeker: zo’n bezoekje aan Fresca smaakt naar meer!

Adres Fresca: Van Broeckhuysenstraat 16, Nijmegen.

Op zoek naar meer leuke hotspots in Nijmegen? Je vindt ze in het hotspotoverzicht. Altijd als eerste op de hoogte zijn van de door mij ontdekte adresjes? Volg mij dan op Instagram.

Hotspots Nijmegen Fresca

  • Reply
    Suzanne
    maart 5, 2020 at 6:21 pm

    Ziet er heel leuk en lekker uit!

Leave a Reply