Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Enschede Hotspots

Mrs. Brown: de mooiste patisserie van Enschede

september 11, 2018
Mrs. Brown - The Salad Junkie

De Walstraat is een van de leukste straten van Enschede. Hier vind je veel onontdekte pareltjes, maar ook Mrs. Brown. Deze casual patisserie is eigenlijk veels te hip voor een stad als Enschede. Je verwacht zo’n tentje eerder aan te treffen in een wereldstad als New York of Parijs. Gelukkig kunnen veel Twentenaren de mooie gebakjes ook waarderen en breidde Mrs. Brown een paar jaar geleden uit met een theesalon.

Dit is dan ook een hotspot waar ik mijn vriendinnen uit het westen mee naartoe durf te nemen. Ze zeggen vaak dat Twente een beetje achterloopt op de randstad, maar Mrs. Brown bewijst het tegendeel. Het is dan ook de perfecte plek om zorgeloos te genieten. Ook heel fijn: de patisserie zit dus wel in de binnenstad, maar in de Walstraat is het niet zo druk als in andere delen van het centrum.

Mrs. Brown - The Salad Junkie

Ladurée, eat your heart out

Mijn lievelingstaartje van de kaart is het macarontaartje. Nu ben ik sowieso gek op macarons. Als ik in Parijs ben, gaat er altijd een doosje mee naar huis. Dit zijn naar mijn mening de eerste Nederlandse macarons die kunnen tippen aan het Franse Ladurée en Pierre Hermé. Heerlijk!

Een andere aanrader is de high tea. Hierbij krijg je onbeperkt thee (kies de champagnethee, die is echt geweldig) en een selectie van zoete en hartige hapjes. Wij kregen onder andere brownies, fudge, verschillende quiches en macarons. Ik hou van hartig, dus heb echt enorm genoten van de quiches. Vooral die met paprika is me bijgebleven. Daarna zit je helemaal vol, maar ze willen de gebakjes die je niet meer op kunt gerust voor je inpakken.

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van de door mij ontdekte hotspots? Volg mij dan op Instagram. Andere leuke plekken die je niet mag missen kun je vinden in het hotspotoverzicht.

Mrs. Brown - The Salad Junkie

    Leave a Reply