Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Hotspots Rotterdam

Lilith Rotterdam: lunchen in een urban jungle

augustus 28, 2018
Lilith Rotterdam

Ik spotte Lilith ooit op Instagram en vanaf dat moment wist ik dat ik er een keer heen moest. Dat was makkelijker gezegd dan gedaan, want Rotterdam ligt natuurlijk niet naast mijn woonplaats Enschede (was het maar zo). Laatst was ik er eindelijk en vanuit de trein rolden ik en Merel dan ook gelijk door naar deze hippe hotspot. Lilith heeft ons absoluut niet teleurgesteld en dit is waarom.

Bij Lilith waan je je in een urban jungle. Het interieur bestaat uit veel hout, dierenprints, planten en een fantastische roze bank. Aan de details is ook gedacht in de vorm van een typemachine, kussentjes en spiegels. Je voelt je er direct thuis, maar je kijkt ook je ogen uit. We hoeven niet lang naar de menukaart te kijken. Niet omdat er weinig keus is, integendeel. Lilith heeft verschillende bowls,  eiergerechten en pancakes.

Lilith Rotterdam - The Salad JunkieWaarom we er dan wel snel uit zijn? Simpel, onze favorieten staan op de kaart. Merel snakt naar pancakes met aardbei en banaan en ik heb al sinds Parijs geen avocadotoast met gepocheerde eieren meer gehad. Qua drankje gaan we allebei voor een red smoothie.

Als we onze drankjes krijgen, zijn we direct happy. Ik heb oprecht nog nooit een drankje gezien wat zo mooi is opgemaakt als deze smoothie van Lilith. De glazen hebben een Afrikaanse vibe en bovenop ons drankje vinden we kokosrasp en viooltjes. Ook de smaak is heerlijk. Ik heb zelfs naar de ingrediënten gevraagd.

Even later volgt het eten. Ook dat ziet er geweldig uit en we vinden het bijna zonde dat we het gaan opeten. Merel’s pancakes smaken alsof ze in Amerika is (haar woorden) en ik zou bijna naar Rotterdam verhuizen zodat ik elke ochtend met deze eggs in heaven kan ontbijten. Tel daar vriendelijke personeel bij op en het feit dat Rotterdam een geweldige shopstad is en je hebt het perfecte dagje uit. Wij komen zeker nog eens terug.

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van de door mij ontdekte hotspots? Volg mij dan op Instagram. Andere leuke plekken die je niet mag missen kun je vinden in het hotspotoverzicht.

  • Reply
    Naomi
    augustus 29, 2018 at 4:22 pm

    Oh dit ziet er echt zo lekker uit!

Leave a Reply