Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Hotspots Parijs

Lievelings in Parijs: Buvette

maart 11, 2018
Buvette Parijs - The Salad Junkie

Als je één hotspot van mijn blog bezoekt, laat het dan Buvette in Parijs zijn. Dit geweldige zaakje ontdekte ik in januari in de Franse hoofdstad en werd gelijk een van mijn topfavorieten door het heerlijke eten en de geweldige sfeer. Ik ging erheen voor een smakelijk ontbijt, maar je kunt er uiteraard ook lunchen, dineren of een goed glas wijn drinken. Aan jou de keus!

Buvette Parijs - The Salad Junkie

Buvette vind je in New York, Tokyo en dichterbij huis dus in Parijs. Dit kleine zaakje vind je in de hippe wijk Pigalle en is op en top Frans met een vleugje New York. Als je er binnenloopt, valt de gezellige muziek je gelijk op, evenals de geur van versgebakken croissants en madeleines. Pluspunten zijn er voor  het sfeervolle interieur. De barkrukken waren zó leuk dat we ze het liefste onder de arm mee naar huis hadden genomen. Daarnaast zie je achter de bar heel veel wijnflessen hangen (het is dat het 10 uur ‘s ochtends was…).

Buvette Parijs - The Salad Junkie

Voor iedereen een passend ontbijt

De kaart is simpel, maar staat boordevol lekkers waardoor het alsnog erg lastig is om te kiezen. Voor de broodlovers zijn er croques, avocadotoast, gepocheerde eitjes en nog veel meer. Aangezien ik de dag ervoor al een heerlijke avocadotoast – met gepocheerd ei en al – had gegeten bij Ob-La-Di, koos ik dit keer voor iets heel anders: Griekse yoghurt met granola, jam en rode vruchten. Daar kreeg ik absoluut geen spijt van, want de granola was heerlijk krokant, de jam smaakvol en het fruit echt vers. Mijn moeder koos voor de croque en ook dat was een echte aanrader als ik haar mag geloven. Neem vooral je camera mee, want alles is enorm Instagramproof.

Wat ook erg leuk is, is dat je je sapje in een kannetje geserveerd krijgt. Geen lullig klein glaasje dus, maar voldoende om een ochtend op te kunnen winkelen zonder dorst te krijgen. Voor de warme drankliefhebbers is er uiteraard ook gewoon een ruim aanbod aan koffie en thee. Het is maar net waar je zin in hebt.

Buvette Parijs
Adres: 28, Rue Henry Monnier

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van de door mij ontdekte hotspots? Volg mij dan op Instagram. Andere leuke plekken die je niet mag missen kun je vinden in het hotspotoverzicht.

    Leave a Reply