Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!

Hotspots Rotterdam

Juicy stuff: Sappi in Rotterdam

juli 18, 2018
Sappi Rotterdam - The Salad Junkie

Vorige week ging ik met mijn vakantievriendinnetje Merel naar Rotterdam. De laatste keer dat ik daar was, was jaren geleden en de stad is inmiddels heel erg veranderd. Na een flinke shopsessie waren we dan ook blij dat we Sappi tegenkwamen voor de broodnodige verkoeling en vitamientjes.

Deze hippe juicebar vind je in hartje centrum, vlakbij de koopgoot. Het is een piepklein zaakje met als enige sit in mogelijkheid een lange tafel voor het raam. Bij mooi weer is er ook een mini terrasje. Maar dat je als klein zaakje ergens groot in kunt zijn, bewijst Sappi dubbel en dwars. In de korte tijd dat Merel en ik in de winkel staan, lopen er een hoop vaste klanten binnen voor hun dosis vitamientjes to go. Het personeel kent de standaardorders van deze mensen uit hun hoofd (#goals). Als iedereen hier zo vaak terugkomt, moet het wel goed zijn.

Sappi makes you Happi

Bij Sappi verkopen er verse smoothies, smoothiebowls, juices, sandwiches, salades en shots voor extra energie. Ik kies zelf voor de ‘Berry Good’: een sapje met aardbei, banaan, framboos en appelsap. Mijn partner in crime kiest voor de ‘Coco Loco’ met ananas, mango en kokosmelk. Nadat we besteld hebben, zien we hoe de medewerkers voor onze ogen de sapjes maken. Alles is dus echt super vers en dat proeven we. Het is dat we niet in Rotterdam wonen, anders waren we elke dag even langsgekomen voor zo’n heerlijk Sappi en behoorden wij ook tot de groep mensen met standaard orders.

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van de door mij ontdekte hotspots? Volg mij dan op Instagram. Andere leuke plekken die je niet mag missen kun je vinden in het hotspotoverzicht.

    Leave a Reply