Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Hotspots Milaan

Hidden gem in Milaan: Trattoria Capolinea

november 20, 2017
Trattoria Capolinea

Je weet dat je flink verdwaald bent in Milaan, als er geen toerist meer te bekennen is. Dat had ik afgelopen zomer tijdens mijn solo-stedentrip. Het was meer dan 30 graden, mijn pinpas had er geen zin in toen ik een metrokaartje wilde kopen en mijn contanten had ik net uitgegeven aan ijs (iets met prioriteiten). Net toen ik er even helemaal klaar mee was, spotte ik Trattoria Capolinea. Het was absoluut mijn favoriete ontdekking van mijn vakantie.

Trattoria Capolinea is een superleuk restaurantje in de buurt van Navligi. Hier eet je echt tussen de locals en zijn ze niet echt gewend aan toeristen. De eigenaar spreekt gebrekkig Engels en ze hadden nog net een handgeschreven Engelse kaart, wat eigenlijk alleen maar heel erg leuk vond. Op het menu staan heerlijke Italiaanse gerechten. Denk aan pasta’s en risotto’s, maar voor de liefhebber zijn er ook vleesgerechten.

Trattoria Capolinea

Het restaurant is super gezellig ingericht, met houten tafels en roodgeschilderde muren. Ik ben er zelf geweest voor lunch en bestelde een heerlijke bruschetta, maar het is ook een hele leuke plek om een lekker wijntje te drinken op hun terras of te dineren. Het eten is er namelijk heerlijk, als ik aan Italiaans eten denk, denk ik aan deze gerechten. Helaas waren ze na mijn bezoek een week dicht, anders was ik er graag nog eens langsgegaan om hun pompoenrisotto te proberen. Één ding is zeker, als ik terugga naar Milaan, ga ik zeker weer eten bij dit geweldige restaurant.

Trattoria Capolinea
Adres: Via Lombardini, 1.

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van de door mij ontdekte hotspots? Volg mij dan op Instagram. Andere leuke plekken die je niet mag missen kun je vinden in het hotspotoverzicht.

    Leave a Reply