Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Deventer Hotspots

Fijne flexwerkplek: Eigenwijs Deventer

september 16, 2019
Hotspot Eigenwijs Deventer

Als freelancer werk ik veel thuis. Dat is fijn, want ik heb altijd echt lekkere thee tot mijn beschikking en ik kan mijn eigen tijd indelen. Toch wil je soms wel eens weg achter die keukentafel om in een andere omgeving te werken. Eerder schreef ik al over mijn favoriete flexwerkplekken in Enschede, maar ook in Deventer heb ik een favoriet: Eigenwijs. 

Eigenwijs zit middenin het centrum, op de Brink. In de warme maanden kun je er heerlijk buiten zitten in de zon en dus tussen het werken door genieten van het dagelijks leven in Deventer. Maar ook binnen is het er super leuk ingericht in een industriële stijl: denk brick wall en gave bankjes. Kies je tafeltje, connect met de WiFi en werken maar!

All day breakfast

Van al dat werken krijg je natuurlijk honger en dorst. Gelukkig kan je bij Eigenwijs heel lekker ontbijten en/of lunchen. Op de kaart staan een aantal heerlijke ontbijtgerechten, zoals pancakes en ontbijtmuffins in vier verschillende smaken. Deze kun je gelukkig de hele dag door bestellen, yay for all day breakfast!  Mijn persoonlijke favoriet is de healthy pokébowl met yoghurt, verschillende soorten fruit, noten & muesli. Wil je liever wat hartigs, dan kun je een van de vele eiergerechten, salade, soep of een sandwich bestellen. Bij stevige trek kies je voor een van de zogenaamde guilty pleasures: denk aan fish & chips, saté of burrito’s. Keuze genoeg!

Liever alleen een drankje? Dat kan natuurlijk ook. Naast koffie, thee en fris staan er ook verschillende lekkere sapjes op de kaart. Ik kan in ieder geval niet wachten tot het weer mooi weer is en ik lekker bij Eigenwijs Deventer op het terras kan gaan flexwerken. Je gaat weer met een frisse dosis inspiratie naar huis, dat is in ieder geval zeker.

Eigenwijs Deventer vind je op de Brink 83.

  • Reply
    Suzanne
    oktober 21, 2019 at 2:41 pm

    Ik heb nog nooit echt gebruik gemaakt van een flexplek eerlijk gezegd.

Leave a Reply