Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Cambridge Hotspots

De allerleukste tearoom van Cambridge: Harriets

juli 11, 2018
Harriets cambridge

Dat Cambridge aanvoelt als mijn tweede thuis, vertelde ik jullie al eerder. Het eerste waar ik dan doorgaans naartoe ga is Harriets tearoom. Deze hotspot wordt omarmd door alle locals en het is de uitgelezen plek voor een high tea, lunch of gewoon een kop koffie. Waarschuwing: als je er een keer bent geweest, wil je de volgende dag weer terug.

Harriets zit in het mooie centrum van Cambridge. Het is, als je het mij vraagt, de meest classy spot van de stad en dan ook ontzettend leuk om mensen te kijken. Soms moet je wel even wachten, want zoals gezegd is Harriets dus erg populair. Ik kan je verzekeren dat het bemachtigen van een tafeltje die paar minuten wachttijd echt wel waard is.

Harriets tearoom cambridge

Eten en drinken bij Harriets

Wat staat er zoal op de menukaart? Veel. Wat je moet bestellen is natuurlijk aan jou, maar ik kan je een aantal dingen echt aanraden. De lekkere broodjes bijvoorbeeld. Ik kies het liefste voor de gepocheerde eieren of de heerlijke avocadotoast. Heb je wat meer tijd? Ga dan voor de high tea. Hierbij krijg je echt goede sandwiches, Engelse scones en allerlei zoete lekkernijen (waaronder zelfs macarons!). Qua drankje kies je hier natuurlijk voor een van de verse theeën. Ik kan je verzekeren dat je erg blij wordt van de rozenthee, maar een fruitthee doet het ook altijd goed. Laat me vooral weten wat jouw favorieten zijn!

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van de door mij ontdekte hotspots? Volg mij dan op Instagram. Andere leuke plekken die je niet mag missen kun je vinden in het hotspotoverzicht.

    Leave a Reply