Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Haarlem Hotspots

De lekkerste gezonde hotspot in Haarlem: Blender

februari 15, 2019

Ik heb sinds afgelopen weekend een nieuwe favoriete gezonde hotspot: Blender Haarlem. Deze leuke lunchroom zit op een mooie locatie aan het water, maar niet in hartje centrum. Daardoor loop je er niet toevallig langs tijdens het winkelen. Gelukkig had ik Blender gespot op Instagram en toen ik weer eens in Haarlem was, greep ik meteen mijn kans om hier wat te eten en te drinken.  

Gezond lunchen in Haarlem Blender Haarlem

Bij Blender Haarlem kun je terecht voor een healthy ontbijt, lunch of borrel. In de warme maanden kan je neerstrijken op het terras, maar helaas is het daar nu nog te koud voor. Gelukkig is het binnen ook ontzettend leuk en zijn er veel ramen waardoor je lekker naar buiten kunt kijken. Blender is niet groot en daardoor heel gezellig. Voor de inrichting is veel gebruik gemaakt van rustige kleuren, behalve voor de gave blauwe muur met het logo erop. Ga op de bank voor de muur zitten en je hebt het meest Instagramable plekje van iedereen. Wil je alleen wat drinken? Dan kun je een plaatsje in de zithoek bemachtigen in een van de comfy stoelen.

Gezond lunchen in Haarlem Blender HaarlemGezond lunchen in Haarlem

Ik verklapte het al even, maar voor gezond lunchen in Haarlem is Blender echt the place to be. Op de kaart staan verschillende healthy broodjes, zoals avocado eiersalade en geitenkaas, meerdere lekkere ontbijtjes, yoghurtjes en nog veel meer. Ik wilde eens iets anders doen en koos daarom voor de acai bowl met banaan, honing, granola, vers fruit, chiazaadjes & hennepzaadjes. Mijn gezelschap gaat voor het broodje portobello & serranoham met artisjokcrème, gegrilde portobello, serranoham, rucola, gegrilde paprika & geraspte truffel kaas. On the side bestel ik een vitamine C explosie, een sapje met passievrucht, kokos, mango, ananas & acerola. Het supervriendelijke personeel van Blender neemt onze bestelling op en al snel kunnen we genieten van een heerlijk drankje.

Even later wordt ook onze lunch gebracht. De acai bowl ziet er prachtig uit en is geserveerd in een coconut bowl: hoe leuk! Het smaakt ook nog eens heerlijk. De gebruikte ingrediënten zijn super vers en de smaken mooi in balans. Ook het broodje valt heel erg in de smaak en na het eten zitten we allebei vol. Dit valt voor mij echt in de categorie gezond genieten.

Genieten bij Blender

Ik vind Blender echt een aanrader. Het personeel is vriendelijk, je zit er heerlijk en aan de gerechten is veel aandacht besteedt. Ik ga er zeker nog eens terug, want ik ben heel benieuwd naar al dat andere lekkers. Zoek je dus een hotspot voor gezond lunchen in Haarlem? Dan weet je na het lezen van deze blog waar je moet zijn!

Blender Haarlem vind je in de Kleine Houtstraat 138.

    Leave a Reply