Instagram

Follow Me!

Freelance tekstschrijver

Je hebt mijn blog gevonden.

Het schrijven van mooie teksten is mijn passie, maar als ze door niemand gelezen worden is het zonde van mijn tijd. Daarom besloot ik in 2016 dat ik alles wilde leren over SEO. Ik volgde een cursus van Google en ging al tijdens mijn studie Media, Informatie en Communicatie werken als SEO-tekstschrijver. Met succes, want jij leest dit nu.

Veel van mijn blogs staan op de eerste pagina van Google. Zoek maar eens op ‘Borrelen in Enschede’ of ‘Gdańsk hotspots’. Ik kan je vertellen: dat levert mij ontzettend veel views en dus klanten op. Online vindbaarheid is super belangrijk voor jouw bedrijf. Het zorgt ervoor dat je meer producten of diensten gaat verkopen en dat er dus iedere maand meer geld in het laatje komt. Dat willen we allemaal, toch?

Maar hoe dan?

Als freelance SEO-tekstschrijver help ik jou bij het verbeteren van jouw online zichtbaarheid. Ik schrijf SEO-proof blogs, optimaliseer landingspagina’s en zorg ervoor dat jouw bezoekcijfers door het dak gaan. Ben jij klaar om te gaan scoren op Google?Neem dan snel contact op via info@thesaladjunkie.nl en ontdek wat ik voor jou en jouw bedrijf kan betekenen.