Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Enschede featured Hotspots

Feeling hot: dit zijn de fijnste terrassen in Enschede

juni 26, 2019
Terrassen in Enschede

Als je niet onder een steen ligt of een gigantisch lange LAN-party aan het houden bent, weet je dit allang: het is ongekend warm in Nederland. Zonde om binnen te blijven zitten, maar ik doe dat nu toch even om deze blog voor jullie te schrijven. Zon betekent namelijk dat het tijd is voor een drankje. Waar vind je nou de fijnste terrassen in Enschede? Ik tip je mijn favoriete adresjes in mijn lievelingsstad.

1. Bardot

Een van de nieuwste aanwinsten van Enschede is het gezellige Bardot. Ik ben zó blij met deze hotspot, het is weer even iets anders dan wat we al hadden. Hier kun je zelfs met een hele groep bobo’s komen borrelen: Bardot voelt namelijk aan als een luxe plek, terwijl alles prima betaalbaar is. Ze hebben het fijnste terras van Enschede in de vorm van een binnentuin. Hierdoor zit je lekker rustig en kun je tot laat genieten van het zonnetje. Enorm pluspunt: er staan hier cocktails op de kaart. Bestel er een portie waanzinnig lekkere olijven of bitterballen bij en je bent compleet.

2. Molly Malone

Fijne speciaalbiertjes, goede borrelhapjes en leuk personeel: dat is alles wat je nodig hebt op een warme zomerdag. Molly Malone voldoet aan al deze eisen en beschikt over een groot terras in hartje Enschede. Hier werken ze met vlaggetjes: als je iets wil bestellen, doe je het vlaggetje omhoog en dan word je geholpen. Van mij mogen ze dit systeem overal invoeren, de bediening loopt nooit voor niks en je wordt bijna altijd snel geholpen. Zo zit je nooit lang zonder een lekker, koud drankje.

3. Eetcafé CP

Toen het nog Central Park heette, was ik geen fan van deze plek: het eten was matig en het personeel was ook niet altijd even gezellig. Tegenwoordig zit er een hele leuke nieuwe eigenaar in die de zaakjes goed op orde heeft. Hij doopte zijn restaurant om tot Eetcafé CP en sinds ik zijn geweldige hamburger at tijdens de BierSpijs wandeling, kom ik hier graag. Je kunt hier lang in de zon zitten en zeker op maandagavond is het hier ontzettend leuk, dan kun je namelijk meedoen aan de pubquiz. De drankjes zijn koud, de hapjes zijn lekker en van de sfeer word je blij. Aanrader!

4. Bluff

Wie mijn blog al langer leest, is op de hoogte van mijn enorme liefde voor Bluff. Hier zit je helaas niet de hele dag in de zon, maar zeker met die enorme hitte is de schaduw ook heel fijn. Waarom dit terras behoort tot mijn favorieten in Enschede? Simpel, ze hebben heerlijke gin & tonics en ze serveren bij Bluff de lekkerste nacho’s van de stad. Ook kun je hier rustig blijven hangen voor een fijn diner of een goede borrelplank. De hele dag door genieten dus!

Wat is jouw favoriete terras in Enschede? Laat het me weten! Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van de door mij ontdekte hotspots? Volg mij dan op Instagram. Andere leuke plekken die je niet mag missen kun je vinden in het hotspotoverzicht.

    Leave a Reply