Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Enschede Hotspots

Snel, makkelijk & lekker: Wok& Enschede

december 10, 2018
Wok& Enschede

In mijn maandoverzichtjes kon je al lezen dat ik er een nieuwe favoriet bij heb: Wok& in Enschede. Deze hotspot heeft niet alleen een briljante naam, maar ook fantastisch lekker eten. Ik vond het dan ook hoog tijd om eens een post te wijden aan de plek die perfect is voor een snelle, maar gezonde hap.

Enschede krijgt er steeds meer leuke restaurantjes bij en Wok& is er daar zeker een van. Ze zitten vlakbij het station, maar voor wie geen zin heeft om te fietsen is er ook goed nieuws: want Wok& staat ook gewoon op Thuisbezorgd (en dan heb je je eten vaak al binnen een half uurtje in huis). Wat ik heel leuk vind, is dat de inrichting absoluut niet doet denken aan een restaurant waarbij je snel even iets gaat eten. Er hangt een goede sfeer en de meubels zijn hartstikke instaproof. Mocht je dus toch liever buiten de deur gaan eten, kan dat ook.

Wok& Enschede

Aziatisch genieten

Wat vinden we zoal op het menu? Nou, niet geheel verrassend ;), wokgerechten in alle soorten en maten. Denk aan wokkies met kip, biefreepjes, garnalen en witvis, maar ze hebben ook vegetarische en zelfs vegan opties. Je kiest een gerecht met eventueel extra’s. Als basis heb je de keuze uit rijst, noodles of salademix. Handig voor als je een dagje wat minder koolhydraten wilt eten.

Waar ik heel blij van word, is de hoeveelheid groente en vlees/vis die Wok& toevoegt aan het gerecht. Vaak krijg je een hele bult noodles of rijst en een paar zielige stukjes ui of kip. Dat is hier niet het geval, je krijgt echt lekker vers eten en voldoende van alles, waardoor je een mooie gebalanceerde maaltijd krijgt. Voeg daar een lekker sausje aan toe en je bent compleet. Mijn favoriet is in ieder geval de beef teryaki, yum!

Iets anders?

Liever iets anders op je bord of in je glas? Bij Wok& kun je ook terecht voor smoothies, snacks (loempia’s!), sandwiches en lekkere salades. Heb je geen zin om te koken? Dan weet je wat je vanavond te doen staat ;).

Wok& Enschede

    Leave a Reply