Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Enschede Hotspots

Favoriete freelance hotspot: Stoet Enschede

februari 25, 2019
Flexwerken in Enschede Stoet Enschede

Ik werk graag buiten de deur. Met een lege maag en mijn laptop onder mijn arm ga ik dan ook regelmatig op zoek naar de fijnste flexwerkplekken in Enschede. Een van mijn favorieten is Stoet. Vorig jaar schreef ik hier mijn halve afstudeerscriptie en nu ik niet meer in loondienst werk, ga ik ook vaak naar Stoet om aan mijn blog te werken (drie keer raden waar deze blog is getikt…) of om te schrijven voor opdrachtgevers. Here’s why.

Stoet is een van de hipste koffietentjes van Enschede. Overal waar je kijkt hangen planten (urban jungle much) en hippe lampen. Een betere locatie voor een flexwerkplek is er niet, want Stoet is gevestigd in de bibliotheek van Enschede. Moet je dus nog iets researchen, dan zit je hier goed en kun je die boeken meteen doorspitten. Nu hoef ik dat gelukkig niet meer, maar de reden dat ik hier vaak zit is de goede wifi en de inspirerende omgeving.

Bij deze hotspot is het altijd gezellig en is er genoeg te zien. Koppels die samen gaan lunchen, vriendengroepen die bijkletsen in een van de cozy zithoekjes en ZZP’ers in het wild. Dat is een van de redenen waarom ik het zo leuk vind om buiten de deur te werken, er gebeurt van alles, waardoor je weer nieuwe inspiratie en energie van krijgt.

Flexwerken in Enschede Stoet Enschede

Stoet Enschede als flexwerkplek

Als ik bij Stoet Enschede ga werken, combineer ik dat meestal met een ontbijt. Rond een uurtje of tien is het er nog lekker rustig en kan ik kiezen waar ik wil zitten (bij het raam!). Er is een fijne flexwerktafel, maar ik heb toch liever een plekje voor mezelf. Als ik gesetteld ben, begint de keuzestress want op de kaart staan super veel lekkere dingen. Mijn favorieten zijn de avo toast met smashed avocado, rucola, tomaat en ei en als ik zin heb in zoet kies ik het liefst voor de pancakes met stroop en vers fruit. Mocht je meer zin hebben in een tosti, wrap, havermout, soepje of taartje, dan kan dat ook gewoon. On the side bestel ik ‘s ochtends vaak een cappuccino om wakker te worden en dan kan het werken beginnen!

Flexwerken in Enschede Stoet Enschede

And…relax!

Als ik halverwege de middag naar huis ga, heb ik flink wat werk verzet en kan ik lekker ontspannen op de bank, iets nieuws koken of toch nog even dat laatste idee op te schrijven. Mocht je nog een fijne flexwerkplek zoeken in Enschede, dan weet je dus dat je volgende keer naar Stoet moet gaan. Geniet ervan!

    Leave a Reply