Wraps met brie, peer & prosciutto

Wraps met brie & prosciutto

Wraps zijn altijd goed, maar vooral na een drukke dag vind ik het een uitkomst. Deze versie is echt zomers: lichtzoet door de peer en dat combineert mooi met de zoute prosciutto. Als ik wat minder honger heb eet ik dit als avondeten, maar je kunt de wraps natuurlijk ook meenemen naar je werk als lunch of in de trein als je een stuk moet reizen.

BOODSCHAPPENLIJSTJE VOOR 2 WRAPS

  • 2 volkorenwraps
  • 3 plakjes prosciutto
  • 60 gram brie
  • 1 peer
  • 0,5 avocado
  • handje ijsbergsla
  • walnoten, naar smaak
  • honing, naar smaak

ZO MAAK JE DE WRAPS

  1. Snijd de peer en avocado in blokjes en de brie in reepjes.
  2. Was de sla.
  3. Hak de walnoten in kleine stukjes.
  4. Leg 2 wraps op een bord en verdeel de sla, avocado, peer, brie en walnoten erover.
  5. Scheur de prosciutto en verdeel dit ook over de wraps.
  6. Maak het geheel af met een beetje honing. Eet smakelijk!

Ga jij deze wraps met brie, peer en prosciutto maken? Superleuk! Tag je foto’s op Instagram met #thesaladjunkie, zodat ik ze kan zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.