Oosterse wraps met biefstuk & gegrilde paprika

Oosterse wraps met biefstuk & gegrilde paprika

Ik ben gek op wraps. Ze zijn super veelzijdig en vaak zet je in een mum van tijd een lekker gerecht op tafel. Meestal maak ik een Mexicaanse versie, maar vandaag had ik zin in de smaken van het Oosten en dus dook ik de keuken in om een nieuw recept te bedenken. Het resultaat is deze Oosterse wraps met biefstuk, tauge en gegrilde paprika. Binnen 10 minuten klaar, zonder dat je inlevert op smaak. Enjoy!

BOODSCHAPPENLIJSTJE VOOR 1 PERSOON

  • 2 wraps
  • 100 gram biefstuk
  • 60 gram taugé
  • 1 gegrilde rode paprika (ik gebruik deze van Albert Heijn)
  • 1 tomaat
  • 2 handjes botersla
  • 1 el sojasaus
  • 1 el ketjap manis

Oosterse wraps met biefstuk - The Salad Junkie

ZO MAAK JE DE OOSTERSE WRAPS

  1. Snijd de biefstuk in stukken en bak het vlees kort in olijfolie. Bak de taugé even mee en blus het geheel af met een eetlepel sojasaus en een eetlepel ketjap.
  2. Snijd de tomaat en de gegrilde paprika in stukken.
  3. Beleg de wraps met een handje sla, tomaat, gegrilde paprika en tot slot de gebakken biefstuk en de tauge. Easy as that!

Ga jij deze Oosterse wraps met biefstuk & gegrilde paprika maken? Superleuk! Tag je foto’s op Instagram met #thesaladjunkie, zodat ik ze kan zien!



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *