Makkelijke vegan smoothiebowl met banaan

Vegan Smoothiebowl

Toen ik op Instagram vroeg welk recept jullie als eerste op mijn blog wilden zien, was het antwoord al snel duidelijk: deze vegan smoothiebowl! Een goede keuze, want het is een heerlijk ontbijtje, vroege lunch of tussendoortje. Met de toppings kun je eindeloos variëren en de bowl helemaal aanpassen aan jouw smaak.

BOODSCHAPPENLIJSTJE VOOR 1 BOWL

  • 2 rijpe bevroren bananen
  • 1-2 tl kaneel
  • 1 el cacao
  • 1 el pindakaas
  • 125 ml amandelmelk
  • Toppings naar keuze

ZO MAAK JE DE VEGAN SMOOTHIEBOWL

  1. Snijd de rijpe bananen in plakjes en laat ze een nachtje in de vriezer liggen.
  2. Doe de bananen in een blender, samen met de kaneel (lekkere kaneel en andere kruiden kopen kan hier), cacao, pindakaas en de amandelmelk. Doe er iets minder amandelmelk bij als je een wat dikkere smoothie lekkerder vindt.
  3. Giet de smoothie in een kom. Nu kun je helemaal losgaan met toppings. Zelf heb ik gekozen voor banaan, chiazaad, gedroogde cranberries en aardbei, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor bijvoorbeeld chocoladesprinkles, frambozen, bessen of kokosflakes. Het is jouw feestje!

Wil jij ook meebeslissen welk recept er na deze heerlijke vegan smoothiebowl op mijn blog komt? Volg mij dan op Instagram

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *