Gnocci in een romige paddenstoelensaus

Gnocci in een romige paddenstoelensaus

De eerste keer dat ik gnocci at, vond ik het maar een kleverige bende. Inmiddels weet ik veel beter hoe ik ze moet bereiden en smaakt het hemels. Deze gnocci in een romige paddenstoelensaus is dan ook een van mijn nieuwe favorieten. Je zet hem met 15 minuten op tafel en de afwas is in no time gedaan. Heerlijk comfort food na een lange werkdag dus!

BOODSCHAPPENLIJSTJE VOOR 2 PERSONEN

  • 300 g gnocci
  • 100 g gehakt
  • 150 g gemengde paddenstoelen
  • flinke scheut kookroom
  • rucola, naar smaak
  • parmezaanse kaas, naar smaak
  • extra: olijfolie

ZO MAAK JE DE GNOCCI IN PADDENSTOELENROOMSAUS

  1. Snijd de paddenstoelen in plakjes. Het hoeft allemaal niet te fijn.
  2. Verhit wat olijfolie in een koekenpan en bak de gnocci rondom bruin. Haal de gnocci uit de pan en breng op smaak met peper en zout.
  3. Bak het rundergehakt in dezelfde pan. Als het gehakt bruin begint te worden, bak je de paddenstoelen mee.
  4. Voeg de kookroom toe. Doe de gnocci terug in de pan  en roer het geheel kort door.
  5. Serveer het gerecht samen met wat rucola en parmezaanse kaas. Eet smakelijk!

Ga jij deze gnocci in paddenstoelenroomsaus maken? Superleuk! Tag je foto’s op Instagram met #thesaladjunkie, zodat ik ze kan zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.