About

Hi, nice to meet you!

Ik ben Roxanne, 23 jaar en geboren in Haarlem. In 2013 verliet ik voor mijn studie Media, Informatie en Communicatie mijn ouderlijk huis en ruilde deze in voor een piepkleine studentenkamer (en idem keuken) in Enschede. Inmiddels heb ik de studentenkamer achter me gelaten en woon ik samen met mijn vriend en vissen Knabbel en Babbel in een supermooi appartement. Naast koken en bloggen, werk ik als journalist en hou ik me graag bezig met reizen, shoppen en het ontdekken van hotspots.


The Salad Junkie

Ik denk dat ik al ruim twee jaar rondliep met het idee om een eigen food & hotspotblog te starten. Niet alleen omdat ik gek ben op schrijven, eten en reizen, maar ook omdat ik wil laten zien dat je ook heerlijk kunt koken in een mini keuken en met een klein budget. Daarnaast kreeg ik ook steeds vaker de vraag of ik misschien nog aanraders had in stad x en zijn er heel veel bloggers uit de randstad, maar wordt de andere kant van het land vaak vergeten. En dat terwijl deze steden juist een walhalla zijn voor foodies.

Na een hele tijd dromen en denken was het in september 2017 dan eindelijk zo ver. Met wat hulp van mijn beste vriend Mike lanceerde ik The Salad Junkie: jouw must read voor simpele recepten en de leukste hotspots in binnen -en buitenland.

The Salad Junkie dankt haar naam aan mijn specialiteit: salades maken die je direct wilt proeven. Ze zijn makkelijk, snel en met de juiste ingrediënten superlekker. Maar wees niet ongerust, zoals je ziet ben ik ook gek op andere gerechten, dus je vind hier heus niet alleen maar groen voer.

Get in touch!

Heb je vragen, opmerkingen, wil je samenwerken of gewoon een leuk gesprek? Schroom dan niet om contact op te nemen via Facebook. Instagram of door te mailen naar info@thesaladjunkie.nl.

Liefs,

Roxanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *